marijana_tamara_bojana

VELIKI BRAT 2011

34 dan u kući: Uvek je reč Velikog Brata poslednja!

Još jedno veče u kući Velikog Brata je proteklo u borbi za luksuz. Posle kviza znanja, u kome je Nirmal izgubio od Lestera, ukućani su neko vreme komentarisali kviz a zatim otišli na spavanje, umorni od sinoćnjeg Koloseuma.

Moglo se primetiti da je Nirmal bio veoma nezadovoljan svojim učešćem u kvizu. Pored toga što je izneverio poverenje svojih cimera, propustio je priliku za povratak u luksuznu kuću. Govori da je bio veoma nesmotren i brzoplet što je rezultiralo da njegov protivnik lako dolazi do poena.

Nakon kviza ukućani sa otpada neko vreme provode u kući. Dragana je to vreme provela pored Radašina.

Po povratku na otpad, svi ukućani komentarišu pitanja i večeraju. Nirmal, očito deprimiran, leži u krevetu i ne želi da večera.

Pored toga što ukućani sve više zaboravljaju na postojanje kamera, zaboravljaju i na dorektan prenos otpad – kuća. Prvo je Dragana nesmotreno ogovarala svoje cimere, što su oni i videli, a onda je na red došla Slavica. Za vreme svog boravka na otpadu komentarisala je ukućane a posebno Radašina i njegovo ponašanje. Po povratku sa otpada naišla je na zategnutu situaciju. Mahom su je ignorisali i po prvi put od početka otrovne strele spremali sami sebi ručak.

Duško kao Zdravko Čolić

Veliki Brat je probudio ukućane i na otpadu i u kući. Otpadnicima je dao novi zadatak. U toku sutrašnjeg izbacivanja moraju da izvedu numeru Zdravka Čolića „Glavo luda“.

Duško kao najverniji Zdravkov obozavalac, će pevati pesmu dok svi ostali otpadnicu će biti igrači. Horvat je dobio zadatak da osmisli i nauči svoje cimere da što bolje prate Duškovo izvođenje. Obojica su ozbiljno shvatili ovaj zadatak posebno Duško koji ne krije da mu je Zdravko Čolić omiljen pevač. Horvat je takođe uzbuđen zbog svog udela u zadatku i pokazuje svojim cimerima svoje zamisli. Ukućani u luksuznom delu se još uvek razbuđuju i razgovaraju o svom detinstvu.

Mrzim da perem sudove

Ema i Horvat komentarišu ko koliko radi. Dok Horvat pere sudove, Ema sedi i priča kako ona najviše mrzi upravo taj posao.

Pre bi oprala prljavu wc šolju, kako ona kaze, nego sudove. Ali kada mora, mora. Horvat kaze da on nema ni dan odmora, pošto je ok sa svima i samim tim im pomaže, a neki drugi ljudi pak imaju po dva, tri dana slobodno.U kući, Nikola leži na kauču Marijani u krilu, dok ga ona češka. Tamara i Bojana sede prekoputa i pričaju o tome kako bi voleli da opet imaju svi zajedno žurku. Najviše se u tim željama isticala, naravno, Marijana. Radašin peva u bazenu, a ostali mu se smeju. Slavica kuva ručak.Ukućani iz luskuzne kuće, tačnije Bojana, Tamara, Nikola i Marijana, žele da počnu da treniranje jer su se mnogo opustili ali ipak prolongiraju bilo kakve aktivnosti i uživaju u odmoru.

Povezana vest:  Glumci Džona Ham i Dženifer Vestfeld objavili kraj 18-godišnje veze

Slavica na otpadu

Slavica je došla na otpd da otpadnicima skuva ručak. Dočekale su je Dragana i Ema.

Pričale su o prestojećoj žurci, o tome kako Dragana jedva čeka da se spoje, o frizurama. Ukućani u kući na plazmi gledaju Slavicinu posetu komšijama. Marijana, Nikola i Tamara pomno prate, dok Bojana i Lester u pauzama za vežbanje bace pogled.

Duško se ponudio da pomogne Slavici i smislio joj pesmicu kako bi je malo oraspolozio pošto Slavka nije baš najbolje. Kaže da ima upalu mišića od Koloseuma, mada nije jedina koja se žali na to.

Nikola i Marijana?

Tamara i Marijana sve teže podnose boravak u kući Velikog Brata i odvojenost od svojih najbližih. Tako je Marijana od Velikog Brata zatražila sliku svoje ćerke, Korine, a Tamara je poželela da vidi svog dečka Slavena, barem na slici.

Neočekivano, Veliki Brat im je ispunio želje i dao im pomenute fotografije. Marijana je bila vidno uzbuđena i plačnim glasom komentarisala da joj je ćerkica porasla. Tamari i Bojani priča anegdote o Korininom odrastanju, a one pokušavaju da je uteše. Nikola, za razliku od predhodnih dana vreme je provodio isključivo sa Marijanom, a ona ga je mazila. Da li je posredi zahlađenje odnosa između Tamare i Nikole ili neka nova taktika videćemo u danima koji slede. Poučena jučerašnjim iskustvom Slavica svoj boravak na otpadu ne koristi za ogovaranje svojih cimera. Sigurna da je ukućani posmatraju ne komentariše ih već razgovara o tekućim temama. Otpadnici su veoma zadovoljni njenim ručkom, zahvaljuju joj na angažovanju i jedva čekaju.

Povezana vest:  Premijera 3 sezone “Ronioci opasnih dubina: Australija“na Discovery kanalu

Nova šansa za luksuz

Veliki Brat je sadašnjim otpadnicima dao još jednu šansu da uživaju u luksuznom delu kuće, potrebno je samo da za kraće vreme prođu poligon koji se nalazi u dvorištu od protivnika, muških ukućana iz luksuzne kuće.

U zadatku su učestvovali najspremniji muški ukućani. Sa jedne strane Nemeš, Horvat i Nirmal su predstavljali ponos otpadnika, a Lester, Nikola i Radašin su branili boje luksuza.

Za što kraće vreme su morali da prođu poligon i na kraju da ubace kamen u koš.

Otpadnici su možda mogli i da pobede ali Nemeš je direktno sabotirao svoj tim i tako omogućio svojim protivnicima još jednu nedelju u luksuzu. Definitivno želi da sačuva svoju dragu Marijanu od boravka u hladnom otpadu, na uštrb svojih cimera. Ne treba spomenuti da su svi otpadnici veoma razočarani i pre svega ljuti na Nemeša. Po povratku, Horvat je vidno indisponiran i po prvi put se sukobio sa Duškom, koji mu je rekao da je i bolje što su izgubili zbog devojaka koje se možda ne bi snašle u otpadu.

Nirmal, koji je juče takođe propustio priliku za povratak u luksuz, odmah je otišao u autobus, i ne želi da priča o upravo završenoj igri.

U svakom slučaju, Nemešev sebični postupak je podgrejao situaciju u otpadu i odnosi sada postaju zategnutiji nego inače.

Besnilo u kući

Veliki Brat ne prestaje sa iznenađenjima i poigravanju sa ukućanima. Danas se održao još jedan mali Koloseum u dvorištu kuće.

Ukućani luksuznog dela i nisu bili baš oduševljeni, zbog još jedne pružene prilike ukućanima otpada da u slučaju pobede pređu u kuću.

Nakon sto su čuli da će doći do još jednog Koloseuma, Nemeš je najburnije reagovao, jer smatra da to nije fer igra. Posmatrao je Marijanine rekacije preko televizora koje su takodje bile poprilično burne. Sa Nemešom i Marijanom se složila i Tamara kojoj se ne sviđa nova akcija Velikog Brata. Marijana smatra da sve to nije u redu i da joj suštinki ne smeta ni preseljenje na otpad, nego činjenica da su se već izborili za ostanak u glavnoj kući i da joj nije opet do borbe oko dobijene stvari.

Nemeš je ostao dostojan sebe, pa je tokom Koloseuma sabotirao svoj tim i omogućio protivnicima da i dalje uživaju u kući. Otpadnici nisu baš bili oduševljeni Nemešovim postupkom pa su se svi besni vratili svom sivom otpadu.

Povezana vest:  EKSKLUZIVNO NA MTV KANALU : SOUTH PARK 15. SEZONA

Ko pravi budalu od sebe?

Nemeš je prilično nervozan ovih dana jer mu ukućani otpada, ni posle nekoliko nedelja, nisu prirasli za srce kao ukućani koji se nalaze u kući.

Ema definitivno po svom karakteru ne odgovara ovom markantnom muškarcu. Danas su, rećićemo, razgovarali bez povišenog tona na veoma ironičan način. Provocirali su jedno drugo. Njemu smeta što Ema ne prestaje da priča, aludirajući joj na to da je previše dosadna. Ona nije bila isprovocirana Nemeševim komentarima, ali mu nije ni ostala dužna. Draganu za razliku od Eme zanima Nemešovo mišljenje. Pitala ga je da li mu je sve ono od pre neki dan ličilo na ogovaranje. Nemeš je rekao da se nije pronašao u njenim rečima i da ne zna da li se neko uopšte pronašao u svemu tome. Nakon toga, Nemeš i Soraja su pričali o Dragani. Oni dele mišljenje da je Dragana dvolična i da je sklona ogovaranju, čak je Soraja i prkomentarisala kako pravi budalu od sebe.

Uvek je reč Velikog Brata poslednja!

Nemeševa predaja na današnjem malom Koloseumu izazvala negativne reakcije i kod ukućana kuće.

Ukućani su uvređeni što su ih otpadnici “pustili”, jer smatraju da su i oni sami mogli da pobede. Nemeš je učinio to da i jedni i drugi budu razočarani. Soraja i Ema su sedele tužne u radionici, dok su Horvat i Nirmal u kuhinji, pričali o Nemeševom pretvaranju. Horvat se ne ljuti na Nemeša, dok je Nirmala nesportski poraz jako pogodio. Horvat zamera svojim cimerima što su svi zaćutali i što niko nije Nemešu ništa rekao. Soraja nije ništa ni očekivala od Nemeša, pa samim tim i nije imala šta da mu kaže. Dok Ema smatra da je to bio sebičan gest, a Soraja želi izvinjenje, Nemeš svoj postupak objašnjava kao borbu protiv sistema. Nemeš ne želi da Veliki Brat manipuliše njima.

Veliki Brat je smislio nove igre za ukućane, bez obzira na njihove želje, jer u kući Velikog Brata, Veliki Brat odlučuje !