40_dan

VELIKI BRAT 2011

Beba, rasprave i vođenje ljubavi

Nikola i Tamara kao pobednici zadatka Kama Sutra i kao nagradu dobijaju bebu koju moraju da čuvaju. Tamara je vidno oduševljena ali Nikoli se ne sviđa zadatak te između njih dolazi do svađe. Tamara kaže da je iznervirana Nikolinim ponašanjem jer je u pitanju zadatak, a Nikola kaže da mu se ne sviđa isti ali će ga uraditi. Marijana teši Tamaru, a Nikola sve to priča muškim ukućanima u trpezariji.

U toku ove rasprave dolazi i do prepirke  zbog spavanja u sobi i to ko će sa kim da spava još te večeri. U dvorištu kod pušione Bojana i Soraja pričaju o Duletu za koga kažu da zna šta radi i da nije tako naivan kakvim se predstavlja. Bojana kaže da bi i ona stvar terala do kraja kad bi znala da je u pravu, tako da pruža Soraji podršku. Soraja za Duška kaže da je svestan šta radi. U trpezariji Nikola priča Nirmalu, Nemešu, Lesteru i Emi da nije oduševljen zadatkom ali da nije rekao da ga neće uraditi. Nirmal je komentarisao svoj sukob sa Sorajom koja ga je uvredila što ga je mnogo povredilo. On misli da ona ima sukob karaktera u njoj i da voli da uvek bude u pravu. To mu se ne sviđa. Veliki Brat ga je posavetovao da proba da priča sa njom na šta je Nirmal rekao da mu to nije problem i da će popustiti kako bi ispao veći čovek. Nakon što je Veliki Brat ugasio svetla i poželeo laku noć Marijana kaže Tamari da se ne nervira jer je u pitanju samo zadatak. Dušku je i dalje krivo jer misli da je on kriv. Većina je legla, a Nemeš i Marijana u krevetu jedan prema drugom, ljube se i maze. Nakon što su prošli i Ema i Nirmal, Marijana okreće leđa Nemešu i počinju da  vode ljubav. Trajalo je deset minuta i nakon toga šapuću i ljube se. Potom izlaze iz sobe, Marijana do pušione, a Nemeš sprema večeru. On jede, a Marijana odlazi do devojaka, Soraje i Tamare, koje su u dnevnoj sobi i piju vino.

Povezana vest:  Dajana Lejn kao Hilari Klinton

Brižni roditelji

Tamara, beba, Marijana i Soraja su u dnevnoj sobi. Beba plače. Tamara proziva Nikolu jer nije čuo bebu koja je plakala pored njega u spavaćoj sobi. Tamara nosa bebu, a Soraja i Marijana se smeju. Tamara shvata da je beba gladna.

Dugo hrani bebu. Sve tri se oduševljavaju bebom, kao da je prava. Zbijaju šale na račun bebinog velikog apetita. Tamara povremeno ima reakcije prave majke, uživela se u ulogu. Marijana povremeno čežnjivo gleda bebu. Dolazi Nemeš koji ne može da razume da žene ozbiljno shvataju lutku, tj. da je tretiraju kao pravu bebu. Marijana uzima bebu i daje je Nemešu. Marijana mu kaže da bude ozbiljan. Ona odlazi i Nemeš se onda igra s bebom kao s lutkom, mrda joj udove, zeza se na način na koji se ne bi zezao da drži bebu od krvi i mesa u rukama. Marijana se vraća i zatiče ga u nepriličnoj igri. Kaže mu da će se naljutiti na njega jer je neozbiljan. Beba počinje da plače. Marijana je hrani i beba uskoro prestaje da plače. Tamara se vraća u dnevnu sobu, uzima bebu i odnosi je u spavaću sobu. Tamo je stavi na krevet pored Nikole koji spava. U pola noći beba se budi i Nikola i Tamara je odnesu u dnevnu sobu i legnu sa bebom na sofu. Posle kraćeg vremena beba se umiri, a Tamara i Nikola se vrate u spavaću sobu. Nedugo zatim beba zaplače i ovog puta je Nikola odnese u dnevnu sobu i legne s njom na sofu, beba se umiri, spava. Potom se Nikola vrati s bebom u spavaću sobu.

Bojana nešto sluti

Nakon buđenja ukućani su počeli sa uobičajenim aktivnostima. Nikola i Lester doručkuju, Slavka im pravi društvo.

Marijana, Nemeš, Horvat i Nirmal su ispred pušionice pričaju o Tamarinom i Nikolinom zadatku, o filmovima i nekim uopštenim temama. Nikola i Tamara su rešili da se malo opuste posle neprospavane noći zbog bebe, pa su se i oni „bacili“ na sunčanje.

Povezana vest:  Premijera serije "Nečuveni porođaji" na TLC kanalu

Bojana pokušava da održava kondiciju, tako da vežba na traci. Nakon toga otišla je u spavaću sobu i počela da sređuje svoje stvari. Sve stvari je spakovala u kofer, kao da sluti nešto. Ostali se sunčaju.

Uživanje

Nakon sunčanja većina ukućana je prešla u dnevnu sobu. Soraja Horvatu čupa obrve. Lester i Nikola leže pored njih i posmatraju. Ostali ukućani su takođe u sobi, pričaju svoje dogodovštine.

Nemeš i Marijana su sami u dvorištu sede zagrljeni i maze se. Nemeš ispituje Marijanu kad se tetovirala, odakle joj ožiljak na nozi i slično. Čini se da želi što više da sazna o njoj. Međutim Ema ih je prekinula u tom upoznavanju. Dogovorila se sa Nemešom da kada izađu iz kuće odu na piće, a on joj je rekao “ Možda te sada i prihvatim na Facebook-u ”, na šta je ona odgovorila da i nije tako strašna kako možda izgleda. Nemeš se samo nasmejao i Ema je otišla. Nastavili su da razmenjuju nežnosti, i uživaju jedno u drugom.

Nema ručka dok beba plače

Svi ukućani su ručali sem Tamare i Nikole koji su bili u spavaćoj sobi jer je beba plakala. Čim se beba oglasila Tamara je skočila i uzela da je hrani. Nikola joj je pomagao. Tamara je prvo hranila, pa okrenula na leđa i čekala da beba podrigne. Nakon izvesnog vremena Nikola je otišao da ruča, a sve ženske osobe su „priskočile Tamari u pomoć“.

Prvo je Slavka uzela da ljulja Teu, a zatim Soraja koja je bila oduševljena.

Njih dve su ostale same u sobi da leže i da se igraju sa bebom.

Duško, Nirmal i Radiša su izašli u dvorište da predahnu posle ručka.

Uznemireni pevač

Veliki Brat je zadao novi zadatak ukućanima, karaoke. Nastupaće u parovima i svako će imati priliku da iskže svoje vokalne sposobnosti. Neki su se odmah obradovali novom zadatku, a neki i nisu bili toliko srećni.

Povezana vest:  Ove filmove i serije ne smete propustiti ove nedelje

Pojedini ukućani su već dobili svoje pesme. Radašin i Slavica će nastupati sa pesmom « Jedan dan života » od Lepe Brene i Miroslava Ilića. Pesma im se vrlo dopala, i smatraju da neće biti problema sa uvežbavanjem, jer im je odmah « legla ». Sledeći par su Ema i Nemeš koji su dobili pesmu od Bon Jovi „Barcelona“. Njih dvoje nisu baš presrećni tom pesmom, jer Emi reči ne idu baš od ruke, ali je uporna da ih savlada. Nemeš je iznerviran, jer je pesma vrlo zahtevna, a on kao pevač, mora savršeno da je otpeva. Zato je demonstrativno napustio probu, i izašao besan u dvorište, dok je Ema ostala sa Tamarom da uvežbava deo teksta na španskom.

Novootkiveni talenti

Nastavlja se sa uvežbavanjem. Sledeća pesma je „Super trouper“ od Abbe, koju izvode Bojana, Marijana i Lester. Marijana se odmah snašla i razdragano je pevala, dok su Bojana i Lester malo tiši, jer nisu se odmah snašli sa tekstom i ritmom.

Zadovoljni su pesmom, iako se Bojana žali da je malo dugačka. Marijana se i dalje ističe sa svojim pevanjem. Nikola i Tamara su razumljivo dobili pesmu „Ti si princeza“ od Dada Topića i Slađane Milošević. Pesma im se vrlo dopala, kao da su se pronašli u njoj, ali im interpretacija ne ide baš najbolje, pogotovo Nikoli koji svojim šarmom pokušava da popravi ceo nastup. Nakon nekoliko ponavljanja, Tamara se oslobodila i već joj bolje išlo izvođenje pesme. U novoj interpretaciji Sony and Sher „I got you babe“ su Duško i Horvat. Horvat se savršeno snašao, a Duško kao i očekivano. Nakon dosta uvežbavanja, uz Horvatovu pomoć, Duško je savladao deo “I got you babe”, koji je posle samo ponavljao. Iako je savladao svoj deo, ipak je počeo da peva pesmu koju je savršeno uvežbao, “Glavo luda”. “Samo u snu” od Funky G su dobili Soraja i Nirmal, koji su je iz prve otpevali bez problema.