bojana_zurka

VELIKI BRAT 2011

Ukućani proslavili Bojanin rođendan, Nemeš nije hteo da odgovori da li voli Marijanu

Juče je kući VB opet došlo do zategnutih odnosa izmedju Marijane i Nemeša. Tenzija je trajala tokom celog dana, da bi se na kraju večeri pomirili i imali nakon toga seks u trajanju od 15 minuta. A na žurci koju je Bojana dobila od VB-a, ukućani su proslavili njen rođendan uz piće i razbijanje čaša.

nemes_marijana_29.april

Marijana i Nemeš sve češće imaju sukobe u kući VB. Juče su ukućani imali zadatak da odgovore na pitanja koja su im anonimno postavljena na ceduljicama. Ukućani su manje više odgovarali iskreno na pitanja. Kada je došao red na Nemeša, on nije hteo da odgovori na pitanje da li voli Marijanu? Iako je to rekao pred milionima gledalaca, očigledno je da ima problem da to glasno kaže pred ukućanima. Marijanu je ovo jako razljutilo, te ga je stavila na led, ignorišući ga ceo dan. Iako joj nije dao razlog zašto nije odgovorio na pitanje pred ukućanima, Nemeš se vrteo oko nje, pokušavajući da joj se približi. Marijana, koja je vidno slaba na Nemeša, na kraju je popustila i dopustila mu da je poljubi, što je kulminiralo njihovim kraćim seksom,tako da su mogli da zaspu mirnih glava i srca. Marijana se kao ipo običaju, odmah nakon seksa, prekrstila i okrenula na drugu stranu.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Stručnjak za torte

Juče je Bojani bio bio rođendan. Ona je zamolila Velikog Brata da organizuje žurku makar i na pola sata. VB je izašao u susret njenoj molbi i oni su sinoć ponovo imali žurku u kući. Kao i obično, žurka je prošla u ispijanju alkohola, gde su ovoga puta prednjačili Bojana i Nemeš. Bojani je samokontrola skroz popustila, pa je u poprilično pijanom stanju,  polupala dve čaše. Nemeš izgleda da ima najveći uticaj na žene u kući VB, jer je upravo on taj ko je Bojanu naterao da baci i polomi čaše.

Povezana vest:  Serija o Kylie Jenner, LIFE OF KYLIE premijerno od 16.07. na kanalu E!

Horvat i Marijana su bili jedni od najveslijih ukućana, proveli su celo veče igrajući, uz sada već Emin omiljeni hit “aAogantna kraljica”, na koji ona i Horvat padaju u trans.