nera_pastor_I

Srpski Top Model by Ivana Stanković Epizoda 8

Eliminisana NERA PAŠTOR

 

Devojke su se do sada slikale pod vodom, na snegu, a sada je trebalo da polete i u vazduh. Šta su naučile na prethodnim fotošutinzima  pokazale su na trambolini. Skakati i istovremeno pozirati nije bilo ni malo jednostavno. Sve je bilo šareno i veselo, obojeno energijom,  a dodatni motiv devojkama je bila nagrada  za najbolju – srebrna ogrlica.  Pobednica je bila Milica, koja je prema rečima fotografa Miše Obradovića imala najviše energije.

Dejana je devojkama pokazala svoje provokativne slike za Maksim, a posebno je bila ponosna na svoj prvi intervju u prestižnom magazinu. Ani Minkić nije mogla da sakrije zavist, dok je Nera prisetila kako je Dejana  govorila da se u donjem vešu nikada ne bi slikala.

Kasting za Beogradski Fashion Week bio je razlog za novo uzbuđenje. Devojke su shvatile značaj ove manifestacije I želele su da izgledaju perfektno. Katarina I Ana su se potrudile da ostave najbolji utisak. Klijenti su najviše tražili Nedu I Kristinu, ali ni Milica nije zaostajala. Jednom modnom skautu iz  Milana nije promakla Neda. Na kraju su sve devojke dobile poslove,  osim Nere I Bojane.

Povezana vest:  FOX NETWORKS GROUP I TELEKOM SRBIJA PROŠIRUJU SARADNJU – FOX KANALI NA mts TV PLATFORMI

U RAF produkciji  imale su zadatak da navedu osobine koje ih najbolje opisuju I svoj moto. Ana Minkić  citirala je Makjavelija: Cilj opravdava sredstva.  Nera je naglasila svoju osećajnost, Milica energičnost uz moto: Nikad ne odustaj!. Katarina je rekla da je histerična, a Kristina da je surovo realna. Dejani nisu poverovali kada je opisala sebe kao naivnu. Devojke su zatim birale garderobu koja njima najviše „leži“ sa zadatkom da što bolje predstave brend. Smeh je izazvalo Dejanino pojavljivanje u vešu koji  je trebalo da predstavi brend „Victoria secret“. Dejana je pokušala da se izvuče I opravda neukus, a u najboljem svetlu se predstavila Neda, koja je samouvereno nastupila predstavivši se kao profi model iz Milana. Njena prezentacija bila je pokazna vežba ostalim devojkama kako treba nastupiti.

Povezana vest:  DVOR 2011, Ko će napustiti Dvor: Maja, Tamara, Fiko i Deni nominovani ove nedelje

I ovog puta jedna devojka je morala da napusti trku. Žiri u sastavu Ivana Stanković, Miša Obradović I Neša Klik uzeo je obzir sve što su devojke pokazale, a posebno njihovo poslednje predstavljanje na temu: Anđeli I Demoni na kome su devojke glumile  anđele i đavolice. Konstatovale su da im je lakše da se užive u ulogu nestašnih vragolanki.

Nera je osma devojka koja je napustila serijal, a u najužoj konkurenciji su bile I Katarina I Kristina. Ivana joj je zamerila sto se kasno probudila, a svi su se složili da ima vrlo lepo lice, ali da joj nedostaju druge kvalilteti važni u svetu modelinga.  Sa suzama u očima Nera je napustila šou i poručila devojkama da se drže.

-Ovo je za mene veliko I ne procenjivo iskustvo. Bilo mi je mnogo lepo I jako mi je žao što sam ispala. Sve mi se dopalo, zadaci, devojke, ekipa. Zahvaljujući ovom šouu naučila sam mnogo toga, pre svega da budem strpljiva, da ne brzim što sam inače radila. Dosta sam sigurnija I svesnija sebe i dosta sam se smirila. O devojkama Nera govori sve najlepše:“iako se stalno peckamo, mislim sve pozitivno, sigurno neću sa svih petnaest da se družim ali sa velikom većinom svakako hoću. Srpski top model je nešto sasvim novo za Srbiju I drago mi što se pojavila takva emisija. Svim devojkama koje žele da se bave ovim poslom, toplo bih preporučila da se prijave. Sigurno ću se I dalje baviti ovim poslom. Revije mi nisu fetiš, više volim kameru, možda I zbog svoje visine tako razmišljam ali tako je. U međuvremenu ću prionuti na učenje kako bih položila ispite koji su mi preostali.

Povezana vest:  FOX NAJAVLJUJE DRUGU SEZONU SERIJE „IZGNANIK”