Wake Brothers

Wake Brothers od nedelje, 2. decembra samo na MTV kanalu

Rivalitet između braće se obično izgubi vremenom, ali u slučaju Phila i Boba Sovena on je samo rastao. Dvadesettrogodišnji Phil Soven je najbolji wakeboarder na svetu i profesionalno se bavi ovim sportom više od polovine svog života. Osim slave, uspeh mu je doneo i brojne sponzorske ugovore, na stotine trofeja i odlučnost da nastavi karijeru na talasima. Phil je fokusiran na donošenje pametnih odluka i razumnih poslovnih investicija, ali ga to ipak ne sprečava da pronađe malo vremena i uživa u životu.

Povezana vest:  Voditeljka “X Faktora” Antonija Blaće izgleda bolje nego ikad!

I dok je Phil hladnokrvni, staloženi samotnjak, njegov brat Bob mu je sušta suprotnost. Phil ulaže sve snage da zardži sportsku karijeru na vrhu dok balansira druge bitne stvari u životu – devojke, sponzore, vodi sopstveni bar, a istovremeno mora da izlazi na kraj sa nesnosnim nestašlucima svog brata. Bob je luckasti, nepromišljeni mladić koji bi se samo zabavljao i smišljao neke otkačene ideje. Ovom dvadesetogodišnjaku je bitnije da bude omiljen među publikom nego prvi na postolju. Braća zajedno žive u Philovoj luksuznoj vili na privatnom jezeru i njihova momačka »gajba« je savršeno mesto za lude žurke sa prijateljima i u njoj se sve dešava. Jedini problem što im roditelji jednostavno ne daju mira i proveravaju ih svakog dana…a sa životnim stilom braće Soven, nikad se ne zna na šta sve njihovi roditelji mogu da naiđu.

Povezana vest:  Štreberi još dve sezone na CBS-u

U svakoj polučasovnoj epizodi moći ćete da pratite dogodovšine iz uzbudljivih života ova dva takmičarski nastrojena brata. Oni su cimeri i jedan drugom su konkurencija i to je otprilike sve što ova dva momka imaju zajedničko. Kako njihov život izgleda, pratite od nedelje, 2. decembra od 20:40.

Premijera: nedelja, 2. decembar u 20:40

Reprize: ponedeljkom u 23:00 i utorkom, četvrtkom i petkom od 21:50

Povezana vest:  „Fear The Walking Dead" spin of popularne serije The Walking Dead na AMC kanalu u drugoj polovini godine