bojana_vladimir

VELIKI BRAT 2011

Nova ljubav u kući – Bojana I Vladimir!

Još jedan dan u kući Velikog Brata. Ukućani su se probudili i nakon jutarnjih rituala, okupili su se u dnevnoj sobi.

Veliki Brat zvanično proglasio kraj zadatka. Ukućani su se razišli po kući, a onda neočekivano im se pridružili Nemeš i Nirmal. Konačno su svi na okupu. Marijana i Nemeš ne prestaju da se ljube i u pauzama prepričavaju svoje dugodovštine. Razdvojenost im je teško pala, pa se trude da što više posvete pažnju jedan drgom. Dok Marijana i Nemeš razmenjuju nežnosti u dvorištu kuće, u dnevnoj sobi Soraja i Vladimir su započeli raspravu. Soraja misli da Vladimir u kući pokušava da se prestavi, onako kavav on zapravo nije. On demantuje svaku njenu reč, tvrdeći da nije u pravu.  Veoma burno jutro u kući Velikog Brata. Ako se po jutru dan poznaje, onda možemo očekivati ovakav i nastavak dana.

Čist račun duga ljubav

Ukućani su nakon doručka odlučili da se opuste. Soraja je besna. Nakon konflikta koju je imala sa Vladimirom, pričala je Horvatu zbog čega je zapravo došlo do rasprave.

Soraja i Vladimir nemaju baš najbolju komunikaciju, ali ipak se oboje trude da što menje prave buku. Nirmal je nakon povratka iz jazbine žene lavice rešio da raščisti sve nesporazume koje je ima sa Lesterom. Pošto se Lester u jednom trenutku nedolično ponašao, Nirmal se zabrinuo da ga Veliki Brat ne izbaci iz kuće. Međutim, Lester je čuo priču koja se nije poklopila sa Nirmalovom, pa je samim tim došlo do sukoba dveju priča. Nirmal je uspeo da Lesteru kaže šta je zaista rekao, u šta je Lester i poverovao. Duško čeka ručak kako bi progovorio, dok ostala većina sedi u dvorištu kuće.

Ko tu laže?

Vladimir je siguran da Soroja vešto skriva svoje lice iza maske nevinašceta. Zasmetalo mu je to što ga Soraja nije spasila iz jazbine žene lavice i odlučio je da joj saspe istinu u lice.

Tvrdi da Soraja nije to što je izvan kuće Velikog Brata, i da takvom njenom ponašanju mora da stane na put. U današnjem konfliktu koji su imali međusobno su jedno drugo nazivali „folirantima“. On je takođe, nakon sinoćne igre koju su ukućani međusobno organizovali, rekao da Soraja samo pokušava da glumi dobru devojku, a da zapravo to nije. Soraja, sa druge strane isto tako misli za Vladimira. U nekoliko navrata,Vladimir je za svoj kratak boravak u kući, imao raspravu sa nekolicinom. Mada, on se odlično oseća u kući i dodaje, da se sa muškarcima odlično slaže, a da je Bojana jedina žena koja mu odgovara.

Bojana i Vladimir?

Bojana se pored bazena šalila sa Vladimirom, usput se i grlila sa njim. Ostatak ukućana je to percipirao kao muvanje, ističući da je Bojani posebno drago što je neki muškarac obratio pažnju na nju.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Ekrem nervozni gazda

Marijana, Bojana i Brendon razgovarali su u dvorištu. Brendon je započeo razgovor na temu seksualnosti. Bojana je zaključila da to ima veze i sa njom i obrazlažila da je po ulasku u kuću odmah bila svesna toga, da će se o njoj pričati kroz tu prizmu. Bojana je objašnjavala Marijani da nije tako vaspitana. Marijana joj se mirno suprotstavlja aludirajući na to da se stvari poput seksualnosti ne biraju. Brendon je savetovao, da pusti ljude da misle šta god hoće. Ona na to odgovarila da kad nešto nije, nije i da ne voli da se na taj način priča o njoj.

Bojana je nakon razgovora sa Marijanom i Brendonom, u kuci grlila Vladimira i vodila ga do kupatila gde mu govorila da je njeno seksualno opredeljenje tajna.

Vladimir je ubeđen da Bojana voli muškarce, iako joj hod nije ni malo ženstven. Dok su se grlili Bojana je izjavila da su Vladimir i ona samo prijatelji, sa čim se on nije složio. Misli da bi bilo lepo da njih dvoje budu još jedna zanimljiva priča pored Marijane i Nemeša.

Vladimir će da skine maske ukućanima

Marijana i Nirmal su u spavaćoj sobi. Marijana je pitala Nirmala da li je rekao da Lester treba da bude izbačen iz kuće zato što je lomio stvari na jednoj od predhodnih žurki i da li je bio protiv toga što su promovisali Nemeševu pesmu. Nirmal kaže da jeste komentarisao sve to ali u pozitivnom smislu i da tačno zna koja je osoba pogrešno prenela ono što je on rekao, pritom milseći na Soraju. Nakon toga odlazi u dnevnu sobu da bi popričaosa Lesteromi i objašnjava mu o čemu se radi i da je njegov komentar bio dobronamerne prirode samo se bojeći da Lester zbog toga ne ispadne iz kuće. U trpezariji, Horvat, Nikola i Lester ispituju Soraju kako poznaje Vladimira. Soraja vrlo zbunjeno odgovara da se znaju već neko vreme, ali jako površno. Ostali ukućani prave šale na računo toga, a Vladimir koji je prisustvovao delu razgovora kasnije u spavaćoj sobi kaže Nemešu da će razotkriti sve maske. Nirmal odmah prepoznaje da je reč o Soraji i daje svoj komentar kako tek sada shvata sa kim ima posla.

Soraja folirantkinja?

Vladimir i Soraja ulaze u raspravu. On je napada da se folira u kući jer ni sa kim nije bliska od toliko momaka. Vladimir kaže da je ne zna kao takvu jer ako je istina da je slobodna, kao sto kaze, onda bi trebalo drugacije da se ponaša. Soraja mu kaže da se on folira i da ga ne poznaje kao takvog i odlazi iz dnevne sobe. Vladimir priča kako mu Bojana najbolje odgovara, a od muških ukucana Nikola, Lester i Horvat. Kaže da je dobar i sa Brendonom, koga spusti kad je to potrebno. Što se tiče Soraje, misli da se folira jer je on zna već pet godina. Priča da je ispala svetica i najpoštenija od svih ukućanki, a da zapravo ona nije takva.

Povezana vest:  Seria A još tri sezone na Areni Sport!

Marijana ne podnosi Vladimira

Vladimir i Bojana su u dvorištu. Pričaju nasamo. Vladimir priča kako bi i njemu bilo čudno da je on jedan od ukućana koji su tu od početka pa da uđe neko ko je gledao Velikog Brata na televiziji. Još i da mu taj neko drži predavanja, to mu baš ne bi odgovaralo. Misli da je ukućanima bilo čudno kad su ušli novi ukućani. Za Brendona kaže je čudak i ludak, a Antonija se drži po strani. Bojana kaže da Antonija stalno ćuti, a Vladimir kaže da kulira. Mora da su Brendon i on bili veliko iznenađenje. Vladimir priča kako je on takva osoba da mora odmah sve da kaže i ne može ništa da prećuti. Za to vreme Marijana i Nemeš su u kuhinji i ona mu priča kako se zabrinula za Bojanu jer se zainteresovala za Vladimira, a ona ga pritom ne podnosi.

Duško je otvorio Pandorinu kutiju

Iznenađenjima nikad kraja. Veliki Brat je rešio da Dušku priredi neočekivanu posetu. U kuću ulazi nova ukućanka, Radojka, Duškova žena. U dnevnoj sobi je ostao samo Duško, koji ne sluti šta mu se spema.

Duško je prokomentarisao da je Radojka najbolja žena za njega, da sa njom ne može da se posvađa jer ona za njegove greške uvek nađe mesta. Takođe je rekao da bi voleo da je vidi da mu pomogne u oblačenju i da malo popričaju. Veliki Brat mu je prvo pustio na plazmi zatamnjen prikaz Radojke, ali on je na prvi mah pomislio da je to Žena Lavica. Onda je pomislio da je njegova Radojka, ustao je i prišao plazmi. Bio je u šoku pa je otišao do vrata da vidi. Ali tamo nije bilo nikoga. Onda se Radojka pojavila u dvorištu. Duško je snažno zagrlio, razmenili su par nežnih poljubaca i dugo uživali jedno u drugom. Pale su čak i suze radosnice sa obe starne. Radojka mu je rekla da mu je divna frizura, a on njoj da se nje najviše uželeo. Onda je opet grlio, prosto nije mogao da se odvoji od nje. Držali su se za ruke i šetali kroz kuću, koju joj je Duško sa oduševljenjem pokazivao. Sede u spavaćoj sobi i pričaju o tome kako se Duško oblači, on kaže da nosi sve tudju garderobu. Pričaju o deci, Duško se raspituje o ćerki i kako joj ide sa ispitima. Radojka mu priča kako su plakali kad je on otišao. Ona mu kaže da muze kravu Šarku i Bulku i da pravi sir id a ga prodaje. Duško joj govori kako se trudi da ne misli na nju jer bi mu onda još više nedostajala. Ona ga pita da li se sekira i da li je on siguran u nju kad mu ona kaže da je sve u redu kod kuće i priča mu da ga ona i deca mnogo vole i podržavaju. Govori mu da su ga pozdravile ćerke, brat i otac i kako mu žele da ostane što duže. Kaže mu da su zajedno već dvadeset i jednu godinu i da je njegov ulazak u kuću taman odmor za njega. Radojka mu priča da kad se vrati kući da će da ga pusti da ide mesec dana na more i na Kopaonik. Duško govori Radojki da nju moze da ljubi koliko hoce,a da devojke u kući ne može. Ostali ukućani sede u jazbini ne sluteći da je u kući u toku romantičan susret Radojke i Duška.

Povezana vest:  Bridgit Mendler završila sa snimanjem serije 'Good Luck Charlie'

Duškov lažni kviz

Duškova sreća je bila možda kratka, ali definitivni slatka. Nakon Radojkinog izlaska iz kuće Duško dugo nije mogao da se smiri. Njegovu sreću i oduševljenje nije mogao da sakrije. Zahvaljivao se Bogu i Velikom Bratu u više navrata i konstantno ponavljao koliko mu znači susret sa njegovom Radojkom. Pošto Duško ukućanima nije smeo da kaže šta se desilo on je smislio da kaže da mu je Veliki Brat pripremio neki kviz kada je otvorio Pandorinu kutiju. Kada su se ukućani vratili Duško je rekao Nemešu kako ga je on preplašio jer mu je rekao da kad otvoriš Pandorinu kutiju bude nešto ružno. Dule je čak pomislio da će neko da „ripi“ iz kutije. Ubedio je ukućane da je to bio samo kviz, i svojski se potrudio da sakrije svoje uzbuđenje. Nakon toga ukućani su nastavili sa svojim aktivnostima, ni ne sluteći šta se zapravo desilo Duško kada je otvorio Pandorinu kutiju.

Brendon mi se sviđa, a Vlada je đubre

Marijana i Nemeš su u spvaćoj sobi, leže na krevetu. Pokazuje mu slike ćerke i sestara, gledaju, pričaju o tome kako ćerka liči na nju, njen nos, oči i rupica na bradi.  Marijana priča Nemešu o novim stanarima. Kaže da joj se Brendon sviđa, da je drag i super, iako se prve noći izdrala na njega jer nije spavao i stalno je lupao vratima. Za Vladu kaže da čak ne može ni da se druži sa njim jer misli da je đubre. Marijana kaže da jedva čeka da izađe iz kuće. Nemeš joj nešto šapuće, ona se smeje, i onda se ljube. Bojana se oblači i kaže im da im neće večers smetati, da će spavati u uglu. Nakon toga su Nemeš i Marijana izašli da popuše cigaretu, a Bojana da vežba.