Zmajevi Pancevo

TOKOM VIKENDA NA PROGRAMU SEDAM MEČEVA U OKVIRU SUPERLIGE SRBIJE

Meč sezone za Zmajeve i Pantere

 

Derbi predstojećeg vikenda u okviru Superlige Srbije, svakako će se odigrati na Adi Cigalniji, gde će se u uvodnom meču 5. kola elitne divizije Centar, koje će se odigrati tek za nedelju dana, na megdanu naći domaći Plavi zmajevi i Panteri iz Pančeva. Ovaj meč, osim što će za oba tima biti verovatno i odlučujući kada su u pitanju njihove plej of ambicije, računa se i za regionalnu Interligu, u kojoj ova dva tima učestvuju i trenutno imaju skor 1-0.

Ofanzivni koordinator Zmajeva Nemanja Novaković uoči ovog susreta je potsetio da su dosadašnji mečevi ova dva rivala po pravili bili dramatični:

Povezana vest:  4. KOLO: Budapest Vulvs – Vukovi Beograd, Beogradski Vukovi u Budimpešti

– Mislim da su Panteri ove godine po snazi najsličniji nama što se može videti i na osnovu dosadašnjih rezultata. Oba tima u domaćem šampionatu imaju skor 3-1, a u Interligi 1-0. Zato je ovo jako bitan susret i za nas i za njih. Kao trenera, raduje me činjenica da se neki igrači vraćaju posle problema u poslednje dve utakmice. Verujem u pobedu svog tima, ali i očekujem da tribine na Adi budu solidno popunjene.

Tokom vikenda, na programu je i redovno 4. kolo divizija Sever i Jug, u okviru kojih će biti odigrano čak šest mečeva. U diviziji Sever se, posle nekoliko iznenađujućih rezultata potpuno zakuvala situacija. Svi imaju šanse da se u finišu takmičenja izbore za plej of, a posle ovog kola neke stvari će biti mnogo jasnije. Derbi se igra u Zrenjaninu, gde će formalni domaćini Legionari, najstariji klub u Srbiji, igrati protiv do sada ne poraženih Klek Knigts-a.

Povezana vest:  Pojačanja iz SAD u kraljevskim Krunama: SPREMITE KOKICE

U ratu za plej of na Severu biće Indijanci i Grofovi u Inđiji, kao i Spartanci i Mamuti u Subotici. Sa druge strane, derbi kola na Jugu očekuje se u Zemunu, gde će trećeplasirani Gorštaci pokušati da se podignu posle poraza od Kelta i iznenade do sada neprikosnovene kraljevske Krune.

Superliga Srbije – Grupa „Centar“

Nedelja:

Beograd Blue Dragons – Pančevo Panthers (Ada Ciganlija, 17 časova)

Tabela „Centar“: Kragujevac Wild Boars 4-0, Vukovi Beograd, Beograd Blue Dragons, Pančevo Panthers 3-1, Čačak Angel Warriors , Sombor Celtis 1-3, Vrbas Hunters 0-4

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, Novo pojačanje SBB Vukova, Amerikanac Dvejn Brejdi u redovima srpskog vicešampiona

Superliga Srbije – Grupa „Sever“

Subota:

Sirmium Legionari – Klek Knights („Mala Amerika u Zrenjaninu, 16)

Nedelja:

Inđija Indians – Novi Kneževac Grofovi (OŠ „Jovan Popović“, 15)

Subotica Spartanci – Kikinda Mammoths (Stadion „Bratstvo“, 16,30)

Tabela „Sever“: Klek Knights 3-0, Kikinda Mammoths 2-1, Novi Kneževac Grofovi, Sirmium Legionari, Inđija Indians, Subotica Spartanci 1-2.

Superliga Srbije – Grupa „Jug“

Nedelja:

Zemun Gorštaci – Kraljevo Royal Crowns (OŠ „Sutjeska“, 14)

Jagodina Celts – Niš Imperatori (Stadion „Tabane“, 15)

Požarevac Outlaws – Mladenovac Forestlanders (Hipodrom, 15,30)

Tabela „Jug“: Kraljevo Royal Crowns, Jagodina Celts 3-0, Zemun Gorštaci 2-1, Mladenovac Forestlanders 1-2, Niš Imperatori, Požarevac Outlaws 0-3.