Antonija-glasa

VELIKI BRAT

Slatke nominacije: Radiša, Nirmal i Vladimir skupili najviše glasova, Marijana i Bojana i dalje ne komuniciraju

Sreda je prošala u znaku sukoba između Bojane i Marijane, koje su nakon istog prestale da razgovaraju. Nemeš je pokušao na sve načine da izvuče od Bojane zašto se okomila na Marijanu, ali je ona samo parcijalno davala naznake i govorila da ne želi da se meša. Vladimir je pomenuo to da je pričao sa Bojanom. Varnice su se pojavile ne samo kod Bojane i Marijane, već i kod Brendona i Vladimira. Brendon je provocirao Vladu rekavši mu da liči na babu, sa peškirom na glavi, Brendon je to vrlo lično shvatio, pa je ceo dijalog okrenuo na uvredljivu stranu.

Crv sumnje

Ukućani današnji dan provode svako na svoj način, neko vežbajući ulogu za predstojeću predstavu, neko uživajući na suncu, a neko boluje od zuba. Marijana je imala problem jer je boleo zub, ali joj je Veliki Brat odmah pomogao.

Nesuđene „kume“ i dalje ne komuniciraju, Bojana je pala pod uticaj Vladimira i odrekla se Marijane. Posle dugog razgovora, nerazdvojne drugarice su raskrstile i odlučile da se udalje jedna od druge.

Novi ukućani, novi odnosi. Od kad je u kuću stigao Vladimir, bilo je jasno da između njega i Bojane postoji neka veza i vrlo jak uticaj Vladimira na nju. Koliko je Vladimir moćan nad Bojanom, videli smo juče,jer je uspeo da rasturi prijateljstvo koje se gradilo od samog starta između Marijane i Bojane.

Kako vreme odmiče neka prijateljstva se rasturaju, a neka sklapaju. S obzirom da se u početku Bojani dopadao Nemeš, ostaje i dalje crv sumnje da li je Bojana bila iskrena šta je razlog udaljavanja od Marijane i Nemeša.

Povezana vest:  Kako je vaša omiljena slavna ličnost izgledala kao tinejdžer otkriva MTV u seriji When I Was 17

Ah taj tekst

Svi ukućani se trude da savladaju tekst za predstojeću predstavu ,samo se Duško ne snalazi baš najbolje i žali se Horvatu . Horvat naravno pokušava da pomogne Dušku oko teksta ali bezuspešno.

Duško komentariše o tome, kako ne može da nauči tekst, ali da će se potruditi svim snagama, takođe govori o odnosu sa Horvatom i priča kako mu je drag, pošto su napokon izgladili odnose. Vladimir se raspravlja sa Duškom i konstatuje da će svi pasti zadatak ako ne nauče tekst, govreći povišenim tonom, ali mu Duško govori da će naučiti čim bude ručao.

Svi se nadaju da će uspešno savladati zadati zadatak, a mi se iskreno nadamo da će ukućani uspeti!

Vladimir izjavljuje ljubav Soraji

Dok je Nemeš iznosio svoj stav o odnosu Marijane i Bojane, Vladimir je spremao ručak i ugledao Sorajine obline u bazenu .

Odmah je otišao kod nje i poželeo da uskoči u bazen , pevajući joj ljubavne pesme.  Soraja se trudila da ga ne sluša i plivajući pevušila pesme. Vladimir je bio toliko napadan, pa je Soraja otišla iz bazena ,a ovaj je odmah uskočio da se rashladi. Ubrzo je došla i Bojana koja je gledala u nebo i bila jako tužna zbog svađe sa Marijanom. Na drugoj strani Nemeš i Marijana su razmenjivali nežnosti i pričali o Bojani i o tome kako se promenila od kad je Vladimir ušao u kuću i pokušavali su „skužiti“ šta je sa njihovom „kumom“. Ukućani ni ne slute šta ih čeka večeras, a to su nominacije, koje ćemo mi pratiti od 20h i tu ćemo videti kome će pasti maske.

Povezana vest:  Arena sport nastavlja da prati trendove, uskoro kreće e-sport kanal

Dođi u moj krevet

Popodne ukućani provode odmarajući se i neobavezno pričajući o dešavanjima u kući.

U dnevnoj sobi, Vladimir, Duško i Bojana pričaju o tajnama Pandorine kutije. Nakon što Duško napusti dnevnu sobu, Vladimir počinje priču o večerašnjem spavanju. Insistira da Bojana noćas pređe u njegov krevet, na šta mu ona odogovara da i ako više neće pričati sa Marijanom, nema potrebe da menja svoj krevet, mada postoji mogućnost da se prevari i ipak ga promeni.

Nemeš i Marijana su očigledno dovoljni sami sebi, pa svoje popodne provode kao i obično , ležeći zagrljeni na krevetu.

Nije lako biti Julija

Nedeljni zadatak ukućanima zadaje poprilično muke. Duško se žali kako ne može da nauči svoj tekst, i pored neuspelog pokušaja da ubede Radišu da zamene uloge, ne radi ništa po pitanju učenja teksta, što ukućani i komentarišu.

Lester se takođe ne snalazi baš najbolje zbog nepoznavanja nekih reči, ali se trudi da sve nauči na vreme. Najveći problem imaju Nemeš i Soraja.

Nemeš vrlo ozbiljno shvata ulogu reditelja i vrlo strogo daje instrukcije ukućanima. Nije zadovoljan Sorajinom interpretacijom i smatra da nema dobar naglasak, dikciju i tonalitet i ukazuje joj na njene greške. Sledeća zamerka nastaje oko njenog položaja na sceni. Soraja, vidno iznervirana Nemeševim komentarima, govori da on stalno priča nešto drugo oko toga kako treba da stoji, nakon čega izbija rasprava. Sukobi su neizbežni, a uspeh ukućana u ovonedeljnom zadatku se nalazi na tankom ledu.

Slatke nominacije

Povezana vest:  SRPSKI TOP MODEL BY IVANA STANKOVIĆ – FINALE, Pobednica prvog Srpskog Top Modela je Neda Stojanović!

Veliki Brat naprosto ne prestaje da nas iznenađuje. Ovonedeljne nominacije su bile vrlo originalne.

Na stolu su se nalazili tanjiri sa tortama, sa kojima su ukućani nominovali jedni druge.

Svaki ukućanin je uzimao po 2 tanjira, i vršio je nominaciju tako sto je tortu stavljao na lice osobi koju je hteo da nominuje.

Ukućani sa najvećim brojem glasova su: Radiša, Nirmal i Vladimir.

Noćas nema guranja

Nakon javnih nominacija atmosfera u kući je poprilično dobra. Posle Bojaninog nominovanja, Marijana i Nemeš su hteli još jednom da popričaju sa njom. Ovaj razgovor nije dao nekih posebnih pomaka, sem toga da ovom paru od noćas neće biti tesno u krevetu.  Marijana se samo nada da se Bojana, na kraju neće pokajati zbog nekih svojih odluka, jer će tada sigurno biti kasno. Nekih posebnih zamerki nije bilo, ali komentara na račun nominacija je bilo na pretek.  Izgleda da će ovo biti duga noć, puna tema za razgovore.

Malo zabave nije na odmet

Za Brendona je ovaj dan bio malo dosadan. Nigde nije mogao da se istakne na neki svojstven način. Komentariše da im fali neka dobra žurka, i da bi je on rado organizovao, jer su trenutna dešavanja u kući po njegovom mišljenju idilična: kupanje u bazenu, sunčanje,a njemu je definitivno potrebno malo zabave. Soraju smatra za najiskrenijeg ukućanina u kući, ali ona misli da on to ne zna dovoljno da ceni. Izneo je mišljenje da mu nije bitno kada će izaći iz kuće, jer je za njega sve ovo jedno veliko zezanje.