OSVAJACI MEDALJA CACAK NIS LIGA

Uspele trke “NIS Gasprom Neft biciklistčke lige Srbije za đake” u Čačku

Biciklistički klub Borac iz Čačka, u saradnji sa resornim gradskim sekretarijatima i školama uspešno je organzovao gradsko prvenstvo u biciklizmu za đake, u okviru ciklusa trka po srpskim gradovima u “NIS Gasprom Neft  biciklističkoj ligi Srbije za đake”.

– Odziv je bio veoma dobar, iz centra grada gde su se okupili mladi biciklisti u zatvorenoj vožnji u pratnji naših prijatelja iz saobraćajne policije, odvezli su se u Atenicu do OŠ “Sveti Sava” gde su održane veoma uspele trke – istakao je šef struke u čačanskom Borcu Dragan Dostanič, koji je i predsednik Biciklističkog saveza Srbije, glavnog organzatora lige.- Takođe, ovom lepom manifestacijom, koja je još jednom pokazala koliko školarci vole beciklizam u Čačku, počeli smo i obeležavanje Dekade bezbednosti u saobraćaju.

Povezana vest:  TRKA KROZ FRANCUSKU 2011, Šlek progutao pčelu ili osu tokom etape

Najuspešniji sa ovog takmičenja učestvovaće na Šampionatu Srbije u biciklizmu za đake početkom juna.

Rezultati “NIS Gasporm Neft biciklistčke lige Srbije za đake” u Čačku – dečaci, peti i šesti razredi:1. Stefan Dugalić (OŠ “Milica Pavlović”), 2. Lazar Nedović (OŠ “Tanasko Rajić”), 3. Aleksandar Petrović (OŠ “Ratko Mitrović”)

Devojčice, peti u šesti razredi:1. Marija Totović, 2.Ana Petrović,3. Kristina Cvejić (sve OŠ “Ratko Mitrović”).

Povezana vest:  Davorisir zadovoljan pripremama na Jadranu

Devojčice, sedmi i osmi razredi: 1. Jovana Petronijević,  2. Tamara Martinović.

Dečaci, sedmi i osmi razredi: 1. Nemanja Dugalić (OŠ “Milica Pavlović”), 2. Lazar Tanasković (OŠ “Tanasko Rajić”), 3. Marko Paunović (OŠ “Milica Pavlović”).