radasin_izbacivanje

VELIKI BRAT 2011

Radašin izbačen, Ema ponovo u kući

Radašin je osmi ukućanin koji je napustio kuću Velikog Brata. Nije bio preterano iznenađen, a ni tužan.

A onda je Veliki Brat iznenadio ukućane. Ponudio im je nepristojnu ponudu. Tačnije, ponudio im je trideset i pet hiljada evra ili da vrate jednog ukućanina. Nakon napornog glasanja složili su se da ipak vrate nekoga. Brendon, Antonija, Vladimir, a i Duško nisu bili za to da se neko vrati. Međutim ukućani su se pobunili i odlukom većine složili su se i oni da vrate nekoga. Pošto nisu mogli jednoglasno da se dogovore koga će izabrati Veliki Brat je jednog po jednog pozivao u ispovedaonicu. Na kraju, odlukom većine izabrali su Emu. Ona nije krila svoje oduševljenje kada je ušla u kuću te je pustila i suze radosnice. Ostali ukućani su takođe bili jako srećni, pogotovo Horvat. Bojani je pao kamen sa srca kada se Ema vratila, izgrlila je i nije krila svoju sreću. Svi ukućani sede u dnevnoj sobi i pričaju sa Emom.

Povezana vest:  Premijere serija "Tvoj stil u njegovim rukama" i "24 sata u Urgentnom centru" na kanalu TLC

Nirmal neće da se miri sa Sorajom

Vladimir i Radašin su u spavaćoj sobi. Pričaju o večerašnjem ispadanju. Obojica misle da neće ispasti. Uskoro su im se pridružili i ostali ukućani.

Nikola kaže da će da traži psiholioga da razgovara jer već par dana bunca u snu, pa misli da će mozda reći nešto što ne treba.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Draganina trač partija u dvorištu kuće, društvo sa otpada ljuto na nju

Nirmal priča da se neće pomiriti sa Sorjaom. Brendon i Lester se rekreiraju, trče po dvorištu. Nemeš im se pridružio i savetuje ih šta da rade.

Radiša za Nirmala, Nirmal za Radišu

Nirmal je danas izrazito ćutljiv. Ne zna ko će ispasti, misli da će on.

Kaže da ukoliko bi morao da bira, možda bi odabrao pre Vladimira nego Radišu da ostane u kući jer se nije još dovoljno pokazao, malo vremena je tu. Radašin priča o nominacijama, nije potrešen. Nada se da neće ispasti jer ga ipak narod voli, bar on to misli po komentarima nakon što je prvi put izbačen iz Velikog Brata. Nije očekivao nominaciju od Duška jer su oni jedini poljoprivrednici u kući i bez veze je da oni glasaju jedan protiv drugog. Radiša misli da će ipasti možda Nirmal.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA

, Svađe i ogovarnja se nastavljaju