ivance

VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM VEČERAS SLAVI 1. ROĐENDAN!

 

Najgledaniji  talk-show u Srbiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ ovoga petka slavi prvu godišnjicu!!! U 50. jubilarnoj emisiji Ivanović će imati pune ruke posla, budući da će biti sam na sceni, bez gostiju. Jer jubilej je u potpunosti odlučio da obeleži onim po čemu se izdvojio od ostalih – specifičnim humorom, koji je obojen video prilozima

– Već duže vreme komentari i zahtevi naše publike svode se na jedno: Hoćemo više humora! Budući da su nam važni samo gledaoci i njihove želje, odlučili smo da u 50. emisiji baš tako i bude. Emitovaćemo neke priloge koji nigde nisu objavljeni, prikazaćemo i deo pilot emisije, znači videćete kako je šou predstavljen čelnicima Prve srpske televizije pre nego što je krenuo, a biće tu i snimci koji nikad ne uđu u finalni materijal, publika i ja u studiju, kako se zezamo i komuniciramo na dan snimanja – kaže Ivanović, koji priznaje da ipak nije očekivao ovako veliki uspeh šoua u maju prošle godine.

Povezana vest:  Premijera druge sezone serije „Doktor za bubuljice” na TLC kanalu

– Svakako da sam očekivao da šou bude uspešan, ali ovoliki uspeh ipak nisam mogao da zamislim. Verujem da ćemo u budućnosti slaviti i veće jubileje, znam da možemo, jer  porasli smo i prohodali za ovih godinu dana. Izuzetno sam srećan što iz nedelje u nedelju pravimo emisiju na ovako visokom nivou i moja rođendanska želja je da ovaj san potraje!

Povezana vest:  SAZNAJTE KAKO NASTAJE KULTNA SERIJA SOUTH PARK

Sa Ivanom Ivanovićem biće i neizbežni bend Ane Štajdohar, koji će svojim obradama velikih hitova dati dodatni sjaj 50. emisiji!

U Studio će na kratko svratiti i voditeljka Adriana Čortan koja će sa Ivanom predstaviti novo pravilo koje pokušava da ubaci u gramatiku engleskog jezika, a ono glasi: ako se u rečenici koriste imena gradova u Srbiji, iste obavezno prevedite na engleski kako znate i umete!

Povezana vest:  Discovery Science HD, Shorts TV i Trace Sport Stars - 3 nova HD kanala za ljubitelje sporta, nauke i filma

VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM, petak 20. maj u 21h, na PRVOJ!!!