nirmal_brendon

VELIKI BRAT 2011

Novi zadatak: pravljenje maketa od drveta

Antonija fenira Soraju pokraj bazena i pricaju o igri trenutak istine. Soraja kaže da je imala još nekoliko pitanja za Marijanu i Nemeša, ali da se nije setila na vreme.

Kaže da je to što je htela da ih pita trebalo da čuju svi ukućani. Kaže da je zaboravila da pita Marijanu da li je istina da je nudila Vladimiru da joj pipne grudi. Antonija je u šoku. Soraja kaže da je Vladimir to njima ispričao pre nego što je izašao iz kuce. Naime, na žurci kada su se svi spojili, Nemes je otišao ranije da spava, Vladimir je pričao kako je pitao Antoniju da joj pipne grudi, a ona nije dozvolila, na šta je Marijana prokomentarisala da nije pitao pravu osobu za to. Vladimir je onda pitao da li bi mu ona dala da je pipne, ona mu je rekla da. Soraja je želela da vidi Nemeševu reakciju. Ima tu još dosta toga ali to ću tek da otkrijem, kaže Soraja. Jos kaže i da kad je Vladimir došao, neke stvari su njoj postale jasnije. Tad je stvarno sagledala situaciju.

Izneveren Nikola

Nikola priča o novonasatalom odnosu sa Nemešem. Nikola kaže da se oseća izneverenim, stao je iza Nemeša kad je bio u krizi, kaže da nije u redu od njega, i da negde postoji granica.

Nikola kaže da se Nemeš nije izvinio, već je rekao da mu je žao što se nisu svi uzbunili. Nikola kaže da nije u redu da celu noć budeš budan samo da nekoga zezneš. Nikola kaže da je rekao Marijani da joj smetaju njeni komentari pa mozda sada hoće da mu vrati time što ga je pitala da li ga je izneverio neko u kući. Nikola kaže da ne može uvek on prvi da napravi prvi korak.

Brendon je pronašao novi nacin za pranje vesa – nogama.

Nemeš i Marijana čiste kuhinju, Nemes pere poslednji sud i baca ga na zemlju, naravno, lomi ga, Marijana kaže da neće da živi sa njim.

Povezana vest:  Razveli se Kejt Volš i Aleks Jang

Bojana razgovara o odnosu sa Marijanom i Nemešom. Bojana kaže da sa Marijanom ne komunicira uopšte, a što se Nemeša tiče prodjemo kroz kucu pa ako je neophodno javimo se. Bojana kaže da neće puno da misli, Nemeš brani svoju devojku i neka mu je tako kako je, a što se tiče Marijane, osetila se u toj prici kao neko ko nije zaslužio tako nešto.

Kazne i nagrade

Ema, Antonija, Bojana i Brendon su u dvorištu.

Veliki Brat je obavestio ukućane da su uspešno obavili zadatak i da im je ukupna novčana nagrada povećana za trista evra. Ali su zbog učestalog lomljenja kuhinjskog inventara kažnjeni.

Moraju u roku pet minuta svo posuđe da odlože. Mogu da ostanu šerpe i osnovno posuđu koje je potrebno pri kuvanju.

Svi ukućani su pohitali da spreme posuđe kako bi ga odložili sem Bojane, Eme i Antonije koje su ostale u dvorištu.

Nemeš je bio vidno potrešen zbog ove kazne, jer se osećao odgovornim tj. krivim zbog toga.

Novi zadatak

Veliki Brat je za ukućane pripremio novi dnevni zadatak koji će pokazati njihovu umetnost u mini konstrukcijama ali i strpljenje.

Svako od ukućana će morati da napravi jedan mali model od drveta. Ukućani će sami podeliti ko će koji model od dvanaest ponuđenih praviti. Ukućani za izvršavanje zadatka imaju šest sati. Da bi ga uspešno obavili potrebno je da uspešno dovrše osam maketa. Među tih osam maketa mora biti bar jedan model Tauer bridža.  Makete su završene ako su svi delovi iskorišćeni i stavljeni na mesto.  Svi ukućani učestvuju u zadatku.

Onaj koji bude najbrži dobiće specijalnu nagradu. Nagrada za sve ako se prođe uspešno zadatak je – žurka sledeće nedelje!

Neću da budem budala

Marijana se danas ispred pušionice izvinila Bojani, pošto misli da će da ode.

Kaže da joj je stvarno žao zbog svega, a Bojana joj odgovara da se ne brine jer misli da neće otići. Soraja komentariše da joj je bilo dobro u kutiji i kaže da se odmorila od ukućana. Njoj je bilo bitno da bude kapiten. Kaže da se poneki ukućani žale zbog zadataka. Smatra da je ok što je Nirmal dobio imunitet ali nije dobro jer se non –  stop žali za nešto. Bojana i Nirmal razgovaraju. Nirmal kaže da je teško da nađes u kući nekoga ko je otvoren. Bojana priča Nirmalu o Marijani i Nemešu i kaže da je gotovo sa njima jer je Marijana napravila budalu od nje i da ona ne želi da bude budala. Ona kaže da onaj ko ima malo griže savesti puca u kući Velikog Brata.

Povezana vest:  FARMA 2010, Počinje nova nedelja, sa novim farmerima

Duško ima tajni zadatak?

Ukućani i dalje prave makete kako bi uspešno obavili zadatak. Nemeš većinu vremena provodi za šankom, sam, kako bi se skoncentrisao i što bolje napravio zadato. Ema i Antonija su takođe baš uporne. Horvat se iznervirao kada Duško nije mogao da napravi te je pitao Horija da mu pomogne. On mu je na to odgovorio da kad bi se malo potrudio da bi uradio. Rekao mu je da neće da mu pomogne, da ne zna ni on to da uradi, i da ne voli to da radi jer nema živaca za to. Nirmal misli kako je velika doza nervoze prisutna u kući od kako je zadatak krenuo. Takođe smatra da Duško ima tajni zadatak da nervira ostale ukućane pošto stalno zapitkuje nešto.

Nemeš pravi švaler

Dule i Horvat pričaju o tome kako će Dule da izdrži ako Horvat ispadne.

Dule se požali da osim njega nema drugara u kući. Danas tokom podneva Veliki Brat je ukućanima na televizoru pustio snimak predstave Romeo i Julija. Dule i Horvat požure da vide snimak. Svi ukućani gledaju predstavu, komentarišu, smeju se i pevaju. Nakon gledanja predstave, ukućani nagadjaju kako bi bilo zanimljivo da im Veliki Brat pusti snimak nekog dana sa početka. Nemeš bi ubio da vidi snimak kada su bili doktor i sestre, takođe ga interesuje i prva žurka. Dule imitira Nemeša na prvoj žurci, pošto su ukućani na otpadu gledali prenos. Dule zaključi da je Nemeš pravi švaler.

Povezana vest:  Rijaliti šou o siromašnima hit u Velikoj Britaniji

Nesporazum rešen!

Brendon u dvorištu razgovara sa Nirmalom i Antonijom o svom odnosu sa Lesterom i razlogu zbog koga ne pričaju. Kaže da mu je žao zbog svega što se desilo i da je do takvog odnosa između njih došlo zbog priče drugih ljudi, misleći pri tom na Soraju kada ih je zezala na žurci da su zaljubljeni.

Brendon kaže da to njemu lično nije smetalo što se priča ali da mu je žao zbog Lestera jer je znao da će to njemu da zasmeta. Priča o Soraji i kaže da je gotivio i da misli da nije loša osoba ali da je razmažena i da ima neke svoje momente i trenutke koji se njemu ne sviđaju pa zbog toga više ne priča sa njom. Pošto je čula da Brendon priča o njoj,  Soraja dolazi u dvorište i počinje priču sa njim. Soraja mu kaže da ona nije shvatila da je njemu smetalo kada se zezala na njegov i Lesterov račun jer se on na sve to smeškao. Brendon joj kaže da njemu to i nije smetalo ali da mu je bilo žao Lestera jer je znao kako će to da utiče na njega što se na kraju ispostavilo kao tačno. Brendon, Soraja i Lester su odlučili da reše svoj nesporazum i odlaze u spavaću sobu da razgovaraju.

Lester im kaže da on nije ništa shvatio ozbiljno ali da nije u redu da pričaju kao da se on zaljubio, jer ljudi mogu pogrešno da shvate. Kaže Brendonu da povede računa kako o njemu priča i da je sve to ispalo zbog takve njegove priče o njemu, kakvo telo, kakva guza i slično. Svi se slažu da je došlo do zabune i da je dobro što su popričali o tome. Brendon se zahvaljuje Lesteru na razumevanju i pruža mu ruku.