vencanje

VELIKI BRAT 2011

Videsmo i venčanje u kući!

Devojačko veče bi se moglo okarakterisati kao žurka za pamćenje. Nažalost, ukućani će je više pamtiti po lošim stvarima, nego po dobrim. Ova žurka je najveći utisak ostavila na Marijanu i Bojanu, koje su juče izrazile želju da napuste kuću.

Bojanu je svađa sa Marijanom toliko pogodila, da ju je to navelo da poželi da izađe. Ona je prokomentarisala da će izaći ako Marijana ne bude kažnjena zbog bahatog ponašanja.

Bojana je takođe prokomentarisala da stvari neće ostati na ovome. Mislila je da izađe već juče, ali je ipak odlučila da Marijana nije vredna njenog izlaska iz kuće.

Dok Bojana priča Antoniji svoje planove, Marijana ipak odlučuje da će ostati u kući. Ona je par sati ranije izrazila želju da izađe iz kuće. Izgleda da je poslednja kap prelila čašu, pa Marijana samu sebe ne prepoznaje. Smatra da se na devojačkoj žurci ponela jako neprimerno, i sebe je poistovetila sa delikventom bez mozga. Takođe je izjavila da je lošim ponašanjem izrazila svoje nezadovoljstvo, i smatar da je to bio loš način i da se kaje zbog toga. Misli da je sebi iskomplikovala život svojim ulaskom u kuću.

I pored svih loših emocija koje trenutno nosi u sebi, a neke i ispoljava, Marijana je pak odlučila da ostane sve dok je publika ili ukućani ne izbace.

Mamini sinovi ili urbane devojke ?

Izgleda da devojke definitivno umeju mnogo bolje da se zabavljaju od muškaraca. Da li za to možemo kriviti velike količine alkohola i probušenih balona, ili je za to samo krivo dobro raspoloženje, ostaje nam da se pitamo, ali jedno je sigurno, sinoćna žurka nije bila ni prići žurci od predhodne noći.

Povezana vest:  Čuvena epska saga MITIKA premijeno na SCI FI kanalu od 3. septembra

Zbog nemarnog ponašanja koliko devojka, toliko i muškaraca, muški deo stanara je ostao uskraćen alkohola. Na početku, oni nisu ni naslućivali da piju bazalkoholno piće, ali kada su to primetili, pokušali su da nagovore Duška da traži rakiju. Duškov zahtev nije prošao uspešno.

Na žurci je uglavnom sve bilo mirno, pretežno su svi većinu vremena proveli sedeći, sve dok im devojke nisu “ pokucale na vrata“.

Brendon konstatuje da je velika razlika između njihove i ove žurke. Na ovu konstataciju su se nadovezali Horvat i Soraja, gde je Horvat rekao da će oni u očima publike ispasti mamini sinovi, a one najgore devojke, na šta Soraja komentariše da će oni ipak ispasti stari ljudi, a one urbane devojke.

Kako su im se devojke pridružile, tako je atmosfera postala mnogo bolja. Igralo se i pevalo dosta dugo, a po neki su i padali u sevdah.

Sve u svemu, pokazalo se da i žurka bez alkohola, ali uz lepšu polovinu može biti dobra.

Bez blama i bez granica

Brendon je svojim ulaskom svakako promenio svakodnevicu ,koja je do tada bila ne previše dinamična. Svakako da je ovaj ukućanin pravo osveženje, ali on i dalje ne prestaje da šokira ukućane.

Brendon je tokom boravka u sobi za vreme momačke večeri, zabavio ukućanke. Svoju prestavu započeo je skakanjem po krevetu, vrištanjem, a zatim i skindanjem bade mantila i pokazivanjem svog tela. Pošto su ukućanke navikle na svakodnevno Brendonovo oskudno oblačenje, ovakav vid zabave je bilo već viđen.  Pošto je shvatio da ništa specijalno nije uradio, odlučio je da u flašu izvrši nuždu i time šokira svoju publiku. Devojke su se zgrozile, a zatim ga i zamolile da odnese flašu u đubre.  Brendon je najpre stavio na policu kao eksponat, a zatim i ispoštovao molbu ukućanki.

Povezana vest:  Tvoj stil u njegovim rukama, premijera na kanalu TLC

Devojke su ovu prestavu prepričale muškarcima i dodale da je Brendon veoma iritantan ali i zabavan u isto vreme. Soraja ne bi volela da on u nedelju napusti kuću, dok su Horvat i Bojana apsolutno ubeđeni da će on još dugo biti ukućanin kuće Velikog Brata.

Super i bez alkohola

Sinoć nakon žurke Antonija u spavaćoj sobi kaže Nirmalu da je njoj izgledalo kao pravo momačko veče,a on kaže da su ga pesme pogodile i da je zato zaplakao.

Bojana u ispovedaonici kaže da je žurka bila dobra jer nije bilo alkohola i da su uživali u muzici bez incidenata. Objašnjava kako su muskarci ljuti jer nisu imali alkohol i takođe misle da su one krve. Ona sebe ne smatra krivom za sinoćne događaje i neće da se stavlja u isti koš sa nekima. Teško joj je ali će se izboriti kao i da neće sebi da dozvoli da uradi nešto zbog čega bi se kajala.

Horvat je pitao Nikolu da li je pričao sa Bojanom o jučerasnjoj situaciji,a on odgovara da nije i da neće da se meša u sve to. Horvat ne zna kako da se postavi,a Nikola kaže da se postavi kao da nista nije bilo. Brendon i Lester pevaju u dvoristu na Brendonovo insistiranje. On kaže Lesteru da jako lepo peva i da pevaju pesme za njih dvoje. Soraja kaže da joj je Brendon smešan i kaže da ne bi volela da izađe u nedelju,Bojana se nadovezuje da on nema šanse da izađe.

Povezana vest:  Premijera nove serije "Kasl Rok" od izvršnih producenata Stivena Kinga i Dž. Dž. Abramsa

kraljevstvoPriprema pred venčanje

U toku je priprema za venčanje Soraje i Nirmala. Scenografija sa kočijama je postavljena i ukućani mogu da izađu da je vide. Svi su oduševljeni.

Nemeš se prvi provlači i dolazi do pušionice i govori da je on posle Nikole. Dolazi Brendon i kaže da se on ranije dogovorio sa Nikolom, a Nemes mu ljutito objašnjjava da ga baš briga šta se dogovorio i da može samo da stavi svoju sliku iza njegove. Brendon se „povinuje“ i samo otvara vrata od pušionice da bi od Nikole uzeo dim-dva.

Horvat, Antonija i Marijana prave bukete cveća. Gledaju koji je najlepši, a Marijana govori da je njen najjadniji i sad može da pravi aranžmane za groblje jer nema inspiraciju. Mlada ( Soraja) je u ispovedaonici i čeka da izađe da bi je ukućani videli u venčanici.

Venčanje

U ispovedaonici Antonija pomaže Soraji da obuče venčanicu a nakon toga odlazi u spavaću sobu i sprema Nirmala.

U ispovedaonici Soraja ne može da veruje da će punih sat vremena sedeti sa Nirmalom u kočijama ali ako mora izdržaće. Kaže da se oseća lepo i dobro pred venčanje. Kada izađe Nirmal je čeka u kočijama a ukućani komentarišu da je Nirmal veoma ušao u svoju ulogu kao pravi mladoženja i smeju se. Iz kočije Soraja i Nirmal mašu zamišljenoj masi.

Ubrzo je venčanje počelo i svi uživaju u tom činu. Mladi princ se oženio i zaigrao svoj prvi ples sa Sorajom ubrzo sui m se svo pridružili. Nemeš i Marijana zajedno plesu,grle se i ljube dosta pogodio in je ovaj čin venčanja i još više su sigurni u svoju ljubav.