u kolima

Srpski top model by Ivana Stanković: Finalsitkinje su Neda, Bojana i Milica

Ana, Milica, Neda, Bojana i Katarina stigle su na Jadransku obalu u Budvu. Devojke imaju poslednju šansu da pokažu svoje kvalitete. Sve se uzima u obzir, a nijanse presuđuju.

Iz aviona su uletele u brze kabriolete, ali samo do „kontrolnog punkta“ gde ih je sačekao stilista Filip Mladenović u ulozi modnog policajca. Na meti su bile lažne firmirane tašnice, neukusno, šareno… Nedin „Lui Viton“ završio je u kesi za djubre, kao i Anina „životinjka“ i Miličine žute patike…

Budva je očarala devojke, a tek plaža koja je ubrzo postala njihova nova pista. Neprijatni šljunak koji se zabadao u bosa stopala bio je bolan izazov. Pokazale su i kako se snalaze sa ribljim asesoarom – perajima, izvodeći

Povezana vest:  Premijera serije „Karspoting“ 00 na Discovery kanalu

šetnju duž plaže – nezgrapno, ali sa dostojanstvenim izrazom. O nastupu u

javnosti podučavala ih je Vesna Dedić, a onda je na red stigao i noćni provod. Izlazak je dobio posebnu notu jer je Bojani bio rođendan, a sasvim neočekivano pridružila im se i Anamari. U klubu je pevao Sandi Cenov koga su devojke zamolile da slavljenici otpeva pesmu „Malena“. Nezaboravno toliko da su se Ane i Nede zanele i oglušile o Nešin disciplinski zahtev da dođu kući do ponoći.

Miša im je pre fotografisanja održao bukvicu zbog prekršenih pravila i istakao važnost sna i odmora za lepotu. Sam „fotošuting“ bio je morski u pravom smislu te reči. Njihova tela krasile su ljigave i ne baš mirišljave životinjice mora: Ana se družila sa hobotnicom, Katarina nije mogla da se opusti u društvu jastoga, Bojana je zgrabila ribu list kao da joj je tašna, Neda je uz hobotnicu uspela da iskaže svoj seksepil. A Milici su više smetali talasi koji

Povezana vest:  FARMA 2010, Miloš savetuje ukućane

su je zapljuskivali.Žiriju ovog puta nije bilo lako da presudi koje devojke će se

naći u Top 3 i da saopšti koje dve su prekobrojne. Uz sve kriterijume koji su se uzimali u obzir, devojkama su još jednom uzete mere da se vidi da li su smršale tokom takmičenja. Bojanine mere su bile veće uprkos tome što je smršala kao i dimenzije Nedinih bokova. Zbog uzbuđenja i malih kritika, Neda je dobila temperaturu.

Milica je probila led pred žirijem i prva prošla dalje. Ipak, pokrenula je emotivnu lavinu koja je zahvatila sve devojke. Bilo je to preveliko uzbuđenje za sve. Uvek samouverena Ana, kao da je znala da joj se sprema odstel, nije mogla da savlada suze. Pohvaljen je njen hod na pisti, ali joj je rečeno da se u takmičenju traži što kompletnija devojka, a da njoj fotogeničnost nije jača strana. Neda je stoički izdržala test i postala druga finalistkinja. Poslednje su se pred žirijem pojavile Bojana i Kendi. Kendi nije dobila svoju fotku. Nedostatak energije, harizme i truda da se uhvati u koštac sa zadacima, što je žiri još ranije spominjao, sada su dobili svoj epilog.

Povezana vest:  Dejvid Sačet tužan što će morati da se oprosti od Poaroa

Finalistkinje Neda, Bojana i Milica proslavile su uz šampanjac svoju veliku pobedu. Ali za njih još nema opuštanja. Samo jedna od njih će postati prvi srpski top model!