kejt_midlton

Snima se novi TV film o britanskom kraljevskom paru

 

Mesec dana posle venčanja veka, snima se novi televizijski film o romansi princa Vilijama i Kejt Midlton.

Mešavina činjenica i fikcije, film “Vilijam i Kejt: Kraljevska ljubavna priča“ premijerno će biti prikazan u avgustu na Holmark kanalu.

Režiserka Linda Jelen rekla je agenciji AP da film nije samo romansa već i “psihološka pričca o uspomeni na majku, u ovom slučaju princezu Dajanu i njenu zaostavštinu“.

Povezana vest:  HBO Adria dobija direktorku razvoja originalne produkcije

Kraljevski par venčao se 29. aprila na raskošnoj ceremoniji u Vestminsterskoj opatiji a snimanje filma je počelo u maju u Rumuniji.

Jelen, koja je u tri navrata videla princezu Dajanu, rekla je da je film “veoma lična priča“. “Na neki način, to je moja počast kako njoj, tako i mladom paru“, objasnila je ona.

Britanska glumica Alis Sent Kler, koja glumi Midltonovu, objasnila je da je film serija isečaka iz veze i prati razvoj njihove veze od prijateljstva do ljubavi. Princa Vilijama glumi američki glumac Den Embojer koji je film nazvao “modernom bajkom“. Kraljicu Elizabetu drugu glumi nominovana za Oskara, Džejn Aleksander.

Povezana vest:  Džesika Kepšo čeka drugo dete

Jedan film o princu Vilijamu i Kejt Midlton već je bio snimljen i emitovan pre venčanja i kritika ga je pokopala kao limunadu u skladu sa očekivanjima američke TV publike.