nemes_3

VELIKI BRAT 2011

Nemeš i Marijana opet razdvojeni, on obećao da će popraviti svoje ponašanje

Veliki Brat budi ukućane pesmom Nataše Bekvalac „Laži me“. Nirmal, Nikola, Brendon i Soraja su se probudili najraspoloženiji uz ples i pevanje.

Lester im se pridružuje i počinje da igra sa Nikolom. Tamara i Nemeš pričaju u spavaćoj sobi. Šale se i smeju, dok Tamara uzima helijum iz balona i piskutavim glasom glumi Velikog Brata. Nemeš kaže kako se baš lepo naspavao, što je zadivljujuće posle toliko neprospavanih noći zbog zagušljivosti i vrućine. Duško je na otpadu potpalio vatru u šporetu kako bi skuvali kafu i čaj. Dok čeka da voda provri vežba zajedno sa Lesterom. Lester mu daje instrukcije kako treba pravilno da vežba. Ukućani na otpadu traže Velikom Bratu da ponove pesmu. Veliki Brat im je ispunio želju. Svi ukućani su srećni zbog ispunjenja želje i zajedno pevaju, a neki i igraju.

Tako blizu, a tako daleko

Marijana priča kako je mislila da stvarno Nemeš ide kući. Komentariše da bi tako bilo bolje, ali sad kad je na otpadu tako je blizu, a tako daleko.

Govori kako je zbunjena, ali da je nastala situacija neće potresti, da će pokušati da bude ravnodušna i da izdrži. Horvat je u deprimiranom stanju što je na otpadu. Malo se povukao u sebe, ali kaže kako je preživeo i gore stvari. Mnogi ukućani su komentarisali da im otpad nedostaje, i on ne veruje da će biti toliko loše. Mila u luksuznom delu kuće okuplja sve ukućane na zahtev Velikog Brata kako bi im nešto saopštila. Govori Nemešu da su došli tek večeras i da će ostati samo nedelju dana. Zatim mu objašnjava da su stari – izbačeni ukućani potencijalni kandidati za ostanak u kući. Nemeš kaže kako kapira da će se i on boriti za ostanak. Veliki Brat kaže Nemešu da je Mila pogrešila i da je istina da su ušli večeras, ali dužina njihovog ostanka i sve ostalo je neizvesno. Nemeš zatim priča Mili i Tamari da je greška uzeti Brendona kao bezopasnog.

I dalje me je stid!

Veliki Brat pita Marijanu šta misli o jučerašnjem izbacivanju. Ona mu odgovara da ne misli ništa i da ni ne zna šta da misli. Na pitanje kako su ostali ukućani koji su sad na otpadu Marijana kaže da misli da su dobro i da se drže, ali da ne može da govori u njihovo ime.

Priča kako je čak i Horvat koji je bio u najgorem raspoloženju izašao iz autobusa. Kaže da joj je prethodno rekao kako mu je dosadila ta igrica kuća – otpad. Marijana komentariše da je njoj nebitno da li je na otpadu ili u luksuznom delu kuće, zato što ona ima svoje neke misli u koje je trenutno udubljena. Priča kako razmišlja o trenutku izlaska iz kuće, a da joj je sve ovo put do toga. Veliki Brat je pita šta očekuje kad izađe. Marijana mu kaže da ne očekuje ništa, već samo da bude sa svojim roditeljima i detetom i da ona ne može da promeni svoje loše ponašanje koje je imala u kući. Priča da je ponosna na sebe koliko je dugo izdržala u kući s obzirom da je bilo dužih perioda kad je bila tužna i negativna. Nada se da zbog jedne večeri neće sve da se promeni i propadne i da je i dalje stid takvog ponašanja.

Otpada mi je preko glave

Ukućani još nisu ni kročili na otpad i odmah je izbila svađa, i to između Soraje i Nikole. Soraja kaže da joj smeta što je na otpadu, a Nikola joj priča da onda izađe na zlatna vrata.

Soraja priča za njega da je plakao u ispovedaonici, a on kaže kako je to laž. Nikola joj se unosi u lice i kaže da izmišlja sve. Nikola priča Velikom Bratu da se Soraja bunila zbog otpada jer je to takva igra i da ga je napala da je plakao u ispovedaonici. Kaže da će popričati sa njom kasnije „kad se strasti smire“. Po izlasku iz ispovedaonice kaže da mu idu suze, a Lester mu govori da se smiri. Sara ga pita što se meša u razgovor i da ne može to da radi jer se njega  ne tiče njen i Nikolin odnos. Priča kako je ne zanima i da ne želi da se svađa sa njim i da je njena stvar što joj se ne sviđa otpad. Komentariše kako nisu kukali već da im je dosta te igre kuća – otpad. Kaže mu da se on pravi pametan, a da ga niko nije ništa pitao. Priča mu da joj ne glumi nekog „batinaša i frajera“. Napolju Lester priča da se ponašaju kao da se mrze, a Nikola kaže da će da joj se „unosi, u facu“ ukoliko bude vikala na njega.

Povezana vest:  MTV REPORTERI OTKRIVAJU ZAŠTO HALA ČAIR I NAKON RENOVIRANJA NIJE FUNKCIONALNA?!?.,

Izlazak iz čamotinje

Ukucani koji su prešli na otpad iz luksuznog dela kuće pričaju koliko će vremena tu provesti.

Nirmal kaže je sigurno sve to isplanirano odigrano, i da su hteli da se namerno sazna za lažne nominacije. Bojana komentariše da to nema logike jer sve funkcioniše kako je i trebalo. Bojana kaže da je dobro što su izašli iz čamotinje, a Horvat joj kaže da ćuti.

Sara posle pita Horvata zašto je rekao da neće da se druži sa njom, a on joj odgovara zato što je bila bahata i bezobrazna.

Soraja kaže da u kući najbolje prolaze oni najgori kao što je Nemeš i da je njegovo razdvajanje od Marijane trenutno najinteresantnije, kako njima tako i gledaocima. Soraja komentariše da će Nemešu mnogo teže pasti što je razdvojen od Marijane nego njoj.

Neću da se svađam sa dedom!

Soraja i Duško se svađaju. Soraja kaže Dušku da on nije kod svoje kuće i da ne može ljude da tera da u ponoć idu na spavanje. Priča mu da nije došao u kuću da spava kad on hoće. Duško joj govori kako je ona juče spavala, na šta mu Soraja odgovara da to nije istina.

On komentariše kako je Nikola juče gađao i da se nije ni pomerila. Soraja priča da je to glupost i da je imala naočare za sunce tako da on nije ni mogao da vidi da li je spavala. Viče da se skloni od nje i da joj nikad više ne prilazi. Kaže da su njih dvoje završili i da ne želi da joj se više izvinjava. Nikola se ubacuje u raspravu, na šta mu Soraja  odsečno govori da to ne radi, da se njega ne tiče njihova prepirka i da se ne javlja kad ne treba.

Duško joj kaže da ako večeras u autobusu nastavi da priča o tome da će je izbaciti. Ona komentariše da hoće to da radi i  da ne mogu da je izbace. Duško govori kako će za ruku da je povuku i izvedu. Ona mu se suprotstavlja i naređuje  mu da je on uhvati za ruku, pa će videti kako će proći ako to uradi. Soraja konstatuje kako Duško misli da je neka moć u kući i da “uteruje strah u kosti”, ali da je to glupost. Bojana im govori da se smire i prestanu sa svađom. Soraja kaže kako je on šezdeset dana ćutao i niko ga ništa nije pitao, pa sad pred kraj je odlučio da isprovocira bilo koga ko mu se nađe na putu, u ovom slučaju nju. Duško komentariše da to nije tačno, i da ona, da je makar malo pametna ne bi se ni svađala. Soraja konstatuje da nije ona pokrenula svađu i da ne želi da se svađa sa osobom koja je toliko starija od nje i može da joj bude deda.

Sorajino mišljenje o Bojani nije bolje

Povezana vest:  Od četvrtka 13. novembra počinje emitovanje 4. sezone Vampirskih dnevnika na PRVOJ PLUS

Ukućani na otpadu sede u dvorištu i Bojana i Nirmal se slažu da će biti luda nedelja. Brendon komentariše i po ko zna koji put govori kako mu je dosadno u kući i kako želi da izađe, ali da mu je na otpadu mnogo bolje za trening, a tu je i njegova „prijateljica“ Soraja te ima zanimaciju.

Govori o tome da se Lester naljutio na njega jer ide go, izvodi striptiz i vređa druge, ali Brendon pak kaže da se Lestera zasitio, dok mu samo nedostaju fizičke aktivnosti, tj. vežbanje u dvorištu sa njim. Na otpadu konstatuju da je Bojana oživela otkako je došla na otpad. Prvenstveno zahvaljujćii tome što nema Nemeša. Soraja i Marijana pričaju o Bojani. Duško. One ga teraju i nastavljaju. Slažu se oko činjenice da je Bojana manipulator i da je zla. Porede je sa Nirmalom i govore da jako liče karakterno. Marijana kaže da joj je dugo bila jako draga, bez obzira na to što se u gomili situacija nije slagala sa njom. Gledala je da kalkuliše na najbolji mogući način i prvo se družila sa Marijanom, a nakon što su se raskrinkali klanovi krenula je na Soraju. Soraja konstatuje da ona to shvata i da se njeno mišljenje o Bojani nije promenilo na bolje uopšte. Soraja prepričava momenat kada ju je Bojana pozvala u sobu kao da bi nalakirala nokte, za vreme EU zadatka, a u stvari je pokušala da joj kaže da joj se mnogo promenilo mišljenje o njoj. Soraja je, iako u dobrim odnosima sa Bojanom od tada, svatila o čemu se zapravo radilo.

Slatko pomirenje

Nakon sinoćne žučne rasprave između Soraje i Nikole danas je usledilo pomirenje. Veliki Brat im je predložio da popričaju o svemu šta se sinoć desilo i šta su izgovorili jedan drugom.

Nikola se izvinio Soraji što je tako reagovao, a ona ga je opravdala time što je ipak to bio jedan naporan dan te je i Nikola bio pomalo napet. Objasnila je Nikoli da on nije čuo njen i Horvatov razgovor već samo taj deo koji je njemu zaparao uši. Takođe je napomenula da su baš njih dvoje bili najduže na otpadu tako da im i nije neki problem da se vrate tamo. Nikola je to razumeo. Opet se izvinio Soraji i rekao da mu je najviše zasmetalo što mu je rekla da ide u ispovedaonicu i da plače. Napomenuo joj je da on nikada nije plakao u kući Velikog Brata, samo su mu zasuzile oči i to kada je Ema prvi put ispala. Međutim ni tada nije plakao. Soraja mu je objasnila da je to rekla kao odgovor na njegovu izjavu, aj sad malo plači, ali joj je on objasnio da je to rekao u zezanju, kako ne bi rekao nešto vulgarno ili uvredljivo. Nakon razrešenja situacije zagrlili su se i dvadeset sekundi bili u čvrstom zagrljaju.

Nemeš će popraviti svoje ponašanje

Marijana je i dalje pod utiskom od devojačke večeri i priča da joj je žao zbog svega što se tada desilo i kaže da to nije prava Marijana.

Bila je nezadovoljna i na najgori naćin je pokazala to nezadovoljstvo, a opravdanje traži u tome što je previše popila. Sada je ok, stara Marijana se vratila i daće sve od sebe da tako i ostane. Soraja i Marijana se pitaju da li je Nemeš uopšte u kući pošto ga nisu čuli ceo dan. Marijana od sinoć ništa više ne zna, totalno je zbunjena. Brendon je izjavio da mu je jako dosadno ali ipak ne želi da izađe napolje. Kaže da kreće borba izdržljivosti i on misli da je Soraja ta koja će se pokazati kao najizdržljivija. U luksuznom delu kuće Nemeš priča da se oseća dobro, da mu je drago da vidi stare ukućane. Čudno mu je i iznenađujuće sve što se dogodilo juče. Loše se oseća zbog snimka sa žurke ali popraviće, kaže, svoje ponašanje, jer je tek juče shvatio kako se u stvari ponašao.

Povezana vest:  Tomas Hejden Čerč odustao od uloge u seriji

Pet lepih stvari

Veliki Brat je ukućanima na otpadu na plazmi pustio ukućane iz luksuznog dela kuće i gledaju Nemeša kako čisti kuću. Horvat komentariše da je smotan i da će nešto da polomi, Marijana kaže da treba da se mani toga jer mu to ne treba.

Zatim su komentarisali Nikolin i Sorajin odnos. Nikola kaže da se izvinio Soraji što joj se uneo u lice. Nije hteo da se to završi tako što neće pričati zbog gluposti. Soraja se nadovezuje da je bez razloga ispala rasprava, pomirenje je bilo iskreno, ne radi reda, jer u kući ni nema reda. Nikola je prišao Soraji i oboje su shvatili da su pogrešili. Onda su jedan drugome rekli po pet lepih stvari. Nikola joj kaže da je lepa, da se smeje njegovim šalama, da je dobra osoba, mada zna nekad da pretera, i kroz smeh joj kaže da ima najbolju guzu na Balkanu. Soraja je njega pohvalila tako što mu je rekla da lepo izgleda, mada da malo treba da trenira da sredi stomak. Ali misli da ima prelepe zube.

Neke ljude sam bacio u senku, a neke izdigao

Brendon priča Horvatu da je pričao sa Lesterom juče i da mu je rekao da on ne može da se druži sa nekim ko se oblači kao žensko i skida se go. Horvat kaže da njemu uopšte ne smeta striptiz, bilo muški bilo ženski ali da mu nije bilo prava atmosfera za striptiz.

Mada smatra da je Brendon to dobro odradio. Brendon kaže da nije znao da je toliki skandal kupati se go i skinuti se i kaže da uopšte ne taktizira, da se ne kaje i da uživa u svemu što radi.  Konstatuje da se Lester predstavio kao striptizer i da mu je to čudno pošto je njega osudio zbog toga. Kaže da je možda ljubomoran zbog toga što je on izveo bolje striptiz od njega. Ubeđen je da je on neke ljude bacio u senku, a neke ljude je izdigao. Brendon kaže Horvatu  da je on dosta odmeren sa ljudima i da je malo suzdržan na žurkama. Horvat mu odgovara da bi se on više ludirao sa njima ali da ne voli svađe  i da ga to malo deprimira i kaže da su mu oni bili super dok su bili u dvorištu kada je bilo devojačko veče. Objašnjava mu da je odmeren sa ljudima zbog toga što su mu se neke stvari obile o glavu, kao to što se desilo sa Nirmalom sa kojim je on bio dobar dok su bili u otpadu ali kad su se spojili njihov odnos se pokvario. Brendon kaže da je znao da se neće slagati sa Nemešom i da je mislio da se neće slagati ni sa Lesterom što je interesantno jer se ispostavilo drugačije u nekim slučajevima.

Ma neka je tužan

Nirmal priča sa Brendonom i kaže mu da je totalno promenio karakter i da je potpuno drugačiji danas. Brendon na to odgovara da se danas odmara od svih uloga i performansa i da ga danas mogu zvati Branislav. Soraja mu kaže da je Branislav baš staračko ime. On konstatuje da bi mu mnogo značilo da može malo da pogleda izvan zidina kuće. Za to vreme Duško je sam na kauču pored šporeta i leži. Neko je rekao da je tužan. Soraja na to kaže i da treba da bude tužan jer joj sinoć i danas ceo dan skače po glavi. Zamera mu što je sinoć vikao na nju, a mogao je da joj kaže na lep način da ćuti i da ne može da im glumi autoritet bez obzira što je stariji.