marijana_nemes

VELIKI BRAT 2011

Nominacije: Brendon, Nirmal i Nemeš skupili najviše glasova, direktno nominovana od strane Velikog Brata Marijana

Veliki Brat je po ko zna koji put, bio surov prema Marijani i Nemešu, jer ih je opet razdvojio. Marijana ne krije da je jako tužna i da jedva čeka ponovni susret sa njim. Iako na njeno pitanje da li će do kraja serijala još jednom videti sa Nemešom, Veliki Brat je nije udostojio konkretnog odgovora.

Marijana se oseća jako potišteno. Svemu se bliži kraj, pa tako i njen odlazak kući, o čemu neprestano razmišlja. Opet se nije stidela ni svojih suza ni svojih emocija. Antonia je osetila da nešto nije u redu i započela razgovor sa njom. Marijana joj se poverila da smatra da je nastao problem zbog toga što je Brendon poljubio za vreme devojačke večeri. Takođe, dodaje da je Nemeševo spavanje između Tamare i Mile, rezultat tog poljubca.

Antonija joj je udelila savet, rekavši da se ne predaje i da izdrzi do kraja, kada je kraj tako blizu, i dodala da prvenstveno o čemu treba da razmišlja je njena ćerka koja je čeka napolju, sa čim se i Marijana složila.

Antonia nije štedela reči i svoje mišljenje nije zadržala za sebe. Dodala je i to, da smatra da Nemeš nije za nju, ali je takođe ubeđena da je Marijana sve svesno uradila vezano za Nemeša. Takođe, smatra da Nemeš, nije toliko ozbiljan i nije sigurna da će da izdrži pritisak koji ih čeka kada izađu napolje.

Ovoga jutra priča se u istom stilu nastavlja. Marijanin sagovornik bio je Nikola. On je pokušao da je oraspoloži, tako što joj je pružio, iako je nije podržao u svemu što je uradila. Marijana neprestano razmišlja o svom ponašanju tokom boravka i konstatuje da je stvorila lošu sliku o sebi.

Ko je kriv?

Noćas, dok se Brendon tuširao, Nirmal je započeo priču sa Nikolom o Soraji. On je rekao da njoj ne treba verovati, jer je počela da ide od jednog do drugog, prenoseći razne priče.

Nikola dodaje, da Marijana misli, da je Soraja preuzela ulogu Vladimira u kući, sa čim se i Nirmal složio. Nakon tuširanja, Brendon je započeo priču sa Nikolom. On je izjavo da mu je bilo žao što se posvađao sa Lesterom i oseća da je preterao. Nikola se složio i dodao, da ga je provocirao i da su zato imali raspravu. Brendon, ipak  misli da je i Nikola uticao na Lesterovo viđenje njega,  čak i to da je Nikola jedan od uzroka zbog kog se Lester ne druži više sa njim. Nikola smatra da on nema veze sa njihovom raspravom, jer je samo Brendon svojim ponašanjem uticao na Lestera. Razgovor su završili Brendonovom konstatacijom, da su neke stvari raščistili, ali da još ima sitnica o kojima mora da se priča.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Nemeš na ivici živaca, Nirmal manipulator, Brendon psiho

Nemeš u vezi, Marijana solo

Nedelja kreativnih ideja je u toku. Ukućani se trude da svojim radom doprinesu dečijem srećnom detinjstvu. Stanari luksuzne kuće uživaju “prazne” glave u lepom vremenu i zadatku. Milan i Ema se najviše trude, dok se Slavica, Mila i Tamara sunčaju. Nemeš veoma smireno učestvuje u pravljenju igračaka za decu, ni ne sluteći šta se na otpadu dešava.

Marijana je vidno neraspoložena. Sa Nikolom je od jutros, u nekoliko navrata razgovarala o svojoj situaciji. Ona je sinoć Nirmalu i Nikoli rekla da se veza između nje i Nemeša završila, ali njima nije jasno šta je dovelo do ovako radikalne promene. Razmišljanjem su došli do zaključka, da je sinoćni “tv prenos” uticao da se ona odluči za ovako nešto. Veliki Brat je sinoć pustio ukućanima otpada na televizoru šta se dešava u luksuznoj kući. Marijani nije bilo svejedno kada je u jednom trenutku, u njenom i Nemeševom krevetu, videla Nemeša, Tamaru i Milu.

Nakon mirnog jutra, ukućani su rešili da se malo zabave i time zaborave na negativnu energiju koja kruži među ukućanima otpada. Nakon što su bili vrlo vredni i kreativni, iskoristili su društvenu igru koju su sami napravili, da se zabave. Antonija i Duško su se ipak odlučili da farbaju kockice, dok se Lester ipak posvetio pevanju.

Marijana ne želi da se vidi sa Nemešem NIKAD VIŠE!

Ukućani se zaista trude da ovonedeljni zadatak uspe. Otpadnici su sivi otpad pretvorili u carstvo boja. Sve je u duhu igračaka i lepog raspoloženja. Mada u svemu tome Marijana je dalje pri istom mišljenju da je između nje i Nemeša sve gotovo.

Razdvajanje Nemeša i Marijane dovelo je do toga da se njoj u glavi sve razbistri. Posle nepuna tri dana od kako je Marijana došla na otpad, donela je odluku da više ne želi da stoji na putu Nemeševoj sreći. Ona smatra da je mnogo loših stvari uradila i da je to najbolje za oboje. Smatra da ima većih problema u životu i da nema smisla boriti se za njihovu vezu. Ona je izjavila i to, da ne želi nikada više da ga vidi, niti čuje za njega. Misli da treba da prođe neko vreme da svako sredi svoje živote.

Povezana vest:  Sve matematičke tajne animirane serije "Simpsonovi"

Marijana je ovoga puta bila veoma sigurna u ono što je govorila. Nemeš sa druge strane ni ne sluti da je ostao sam. Posvetio se nedeljnom zadatku i razgovara sa bivšim ukućanima. Kasnije je i zaplivao u bazenu, šaleći se sa Milanom i Tamarom.

Bez performansa

Brendonu je ovih dana kreativnost slabija strana. Dok drugi ukućani orno obavljaju svoje zadatke, on izgleda nema dovoljnu motivaciju da se pokrene sa mrtve tačke.

Kako on kaže, juče nije hteo da učestvuje u zadatku, jer je bio vidno iscrpljen, ali je na kraju dana ipak dao svoj mali doprinos. Obećao je da će dati sve od sebe, i da će se narednih dana mnogo više potruditi.

Još jedna Brendonova odluka , nas nije ostavila ravnodušnim, naime, on je odlučio da više neće raditi svoje performanse, jer ga neki ukućani ne razumeju. On je rešio da zbog cele situacije u kući ipak malo spusti loptu, i da se smiri.

Jučerašnje jutro je bilo turbulentno za njega, jer se prvi put ružno posvađao sa Lesterom. On smatra da Nikola ima indirektni uticaj na Lestera, bar što se tiče već pomenutog odnosa. Razmišljao je da se izvine Lesteru, ali je ipak odlučio da to ne čini, jer ne oseća potrebu za tim, a i uviđa da Lesteru nije stalo do njegovog izvinjenja. Ovog puta je rešio da se smiri, i da se više fokusira na sebe.

Zbog Sare nema sna

Ni ove noći nije bilo previše sna za Duška. Ovaj ukućanin se žalio da nije mogao najbolje da spava zbog Sarine potrebe za pričom. Onaj je pravila buku svojim smehom, pa je nesvesno kvarila Duškov san.

Pored malog nedostatka sna, ovaj ukućanin ostalih zamerki nema.

Sa ukućanima pretežno ima dobar odnos. Za Saru kaže da mu je draga, ali da mu se ne sviđa to što se ona brzo naljuti. Za Brendona kaze da ga poštuje,ali da se neki ukućani inate kada je on upitanju.

Povezana vest:  Serija Simpsonovi uvodi "etničku korektnost"

Pošto je trenutno aktuelana priča o Nemeševoj lažnoj nagradi, Duško na simpatičan način određuje kvalitet Nemeševe pesme. On kaže da mu se pesma svidela, a pošto je poznato da on samo voli narodnjake, misli da je pesma stvarno dobra, čim je pridobila njegove simpatije.

Veza na tankom ledu

Iako je ovih dana lošeg raspoloženja, ovog jutra je uspela da se probudi sa osmehom na licu.

Marijani je dan lepo počeo, ali neke stvari jedan osmeh ne može promeniti. Ona i dalje ostaje pri svojoj odluci da ne želi da vidi Nemeša. Ona je u nekom trenutku svog boravka na otpadu shvatila da nema podršku Nemeševih roditelja i ne želi da dovede sebe u situaciju da pokupi sve , dođe kod njega i pritom bude odbačena.

Shvata u kakvoj se situaciji nalazi, i misli da je neke stvari mnogo bolje prekinuti sada, nego kasnije. Svest o tome da je uništila svoj život je sve veća, pa ova ukućanka ne želi da uništava i tuđe živote. Nema snage  da se bori za nešto što neće uspeti, i ne želi da staje između Nemeša i njegove porodice.  Sve odluke donosi razumno, jer kako kaže, srce joj je prazno. Odluka ima i previše,ali jedno je sigurno, ova veza je na takom ledu. Izgleda da je Marijanin  strah preuzeo kormilo nad njom.

Nominacije!

Nedelja kreativnosti je u toku, sukoba skoro i da nema. Moglo bi se reći da su ukućani ušli u mirnu luku međuljudskih odnosa, čak ih ni današnje nominacije nisu poremetile.

Ove nedelje ukućani su nominovali tajno, a reakcije nominovanih su bile pozitivne, mada to za njih nije ni čudno, jer im nije prvi put da budu na vrućoj stolici. Ukućani su ove nedelje delili slično mišljenje ko bi trebao da napusti kuću, pa su najviše glasova poneli Brendon, Nirmal i Nemeš. Jedina osoba koja je ovog puta bila direktno nominovana od strane Velikog Brata je Marijana.

Ona je prekršila jedno od već poznatih pravila kuće, i tokom jednog razgovora je prekrila bubicu i šaputala. Izgleda da Veliki Brat ukućanima više ne oprašta greške.