001_MTV_REPORTER_6 

Ko je odgovoran za veliki broj pasa lutalica na ulicama Beograda otkrijte u MTV Reporterima
 
U šestoj epizodi MTV Reportera, koja je na programu u četvrtak u 14:30, MTV Reporter Marko Arsić istražuje zašto Zeleno Polje, naselje sa najvećim brojem žitelja u Zrenjaninu, nema osnovne infrastrukturne objekte: asfaltirane ulice, pijacu, obdanište, Dom Zdravlja itd. Novinar RTS-a Miloš Milić pružiće Marku svoju mentorsku podršku i pomoći mu da otkrije da li je krivac za ovu neslavnu činjenicu – gradska vlast ili neangažovanost građana.
U drugoj reportaži, MTV Reporterka Kristina Radojević pokušava da otkrije ko je odgovoran za veliki broj pasa lutalica na ulicama Beograda, uz nesebičnu profesionalnu pomoć Mašana Lekića, autora i voditelja emisije „Dosije“ na TV Prva. Kroz ispovest žrtve napada uličnog psa, nadležnih  i odgovornih za ovaj problem – saznajemo zašto je stanje toliko loše i kakvi su planovi za rešavanje ovog hroničnig problema srpske prestonice.
Na koje probleme u svom okruženju su MTV reporteri skrenuli pažnju, koja poznata TV lica su im se, u ulozi mentora, pridružila na ovom pohodu i na kako je MTV doprineo edukaciji mladih u rešavanju njima bitnih problema – pratite utorkom i četvrtkom od 14:30 i reprizno sredom i petkom u 08:00, samo na MTV kanalu!
MTV će kroz serijal od 6 epizoda predstaviti 12 zanimljivijih priča, a gledaoci će imati priliku da na sajtu www.mtvreporteri.com glasaju za najbolju i osvoje zanimljive nagrade, dok će autor reportaže sa najviše glasova biti nagrađen desktop kompjuterom!
MTV Reporteri: četvrtak, 24. novembar od 14:30
Repriza: petak od 08:00
Povezana vest:  Serija „The Walking Dead“ oduševila i kritičare i publiku