Patrick_Dempsey

Patrik Dempsi napušta „Uvod u anatomiju“

Zgodni hirurg iz serije „Uvod u anatomiju“ Derek „McDreamy“ Shepher, kojeg glumi Patrik Dempsi, mogao bi zauvek otići iz ove hit serije o doktorima.

Naime, 45-godišnji glumac u razgovoru za italijanski Vogue izjavio je da će mu sledeća osma sezona „Uvoda“ biti poslednja.

On se u ovoj seriji pojavljuje od njenog početka, od 2005. godine, ali je sada najavio: – Ne znam šta će se dogoditi ostalim likovima, ali za mene je to završena stvar.

Povezana vest:  Turske drame na svakom koraku

Dodao je da je tu odluku doneo uz pomešane osećanja, te da je serija bila „sjajan deo njegovog života – ali da se u svemu tome više ne vidi.

Njegov glasnogovornik kasnije je objasnio kako ipak nije donesena konačna odluka o tome, te da je Dempsi verovatno aludirao na okončanje njegovog ugovora krajem sledeće sezone. Dodao je kako se ne zna šta će budućnost doneti.

Povezana vest:  Sva uzbuđenja potrage za crnim zlatom u seriji „Dozvola za bušenje" premijerno na kanalu VIASAT EXPLORE

I McDreamyjeva partnerka u seriji, Meredith Grey, koju glumi 41-godišnja Elen Pompeo, mogla bi napustiti projekat. I njen ugovor ističe u isto vreme, prenose američki mediji.

Ipak, kreatorka ove medicinske drame, Sonda Rajmes, insistira da će se serija prilagoditi i ako njena velika imena odluče da odu.

-Ne mogu zamisliti seriju bez Mer Grey – kazala je.

Povezana vest:  Mistična naučna fantastika, pioniri seksualne revolucije i duhoviti detektivi - pet uzavrelih serija za još paklenije leto

-Ali, ipak, imamo Lexie Grey – dodala je govoreći o Čajler Leig, koja tumači lik Meredithine sestre.