nemes_83_dan

VELIKI BRAT 2011

Veliki brat se poigrava sa ukućanima

Nirmal, Nikola i Brendon su u radionici. Brendon se izvinjava Nirmalu što ga je nazvao lignjom.

Nirmal mu objašnjava koliko ga je to iznerviralo jer je ispred drugih to govorio, a Brendon mu na to pruža ruku i konstatuje da veliki ljudi uvek prvi pružaju  ruku, na šta Nirmal njemu uzvraća i kaže svaka čast.

Nirmal priča Brendonu da misli da se on više inatio te je on morao da pukne na šta se Nikola grohotno smeje.

Nino komentariše da ga je sad sramota što je rekao Brendonu stvari koje je rekao.

Nemeš i Marijana stagniraju

Bojana komentariše da je Nemešova nagrada i sama dodela iste, pomalo  čudna. Posebno su joj čudne i sve informacije koje su dobijali ostali ukućani.

Obzirom da su u Velikom Bratu i da je sve moguće, u nekom delu mozga nije sigurna da je sve to istina i realnost. Ona ne može da poveruje da neko može da napravi takav uspeh samim boravkom u kući Velikog Brata.

Na temu odnos Nemeša i Marijane primećuje da Marijana ne voli da gleda Nemeša na plazmi. Smatra da oni stagniraju dok se opet ne vide.

Ostali ukućani čestitaju Lesteru rođendan. Brendon je doneo poklon Lesteru i to dve slike, a u isto vreme se i izvinio Lesteru. Lester prihvata poklon i dozvoljava da mu Brendon čestita rođendan iako nisu u dobrim odnosima.

Dobri glumci

Veliki Brat je pozvao Slavicu i Tamaru u ispovedaonicu kako bi im saopštio novi tajni zadatak.

Njihov zadatak je da ubede ukućane na otpadu da ne veruju u istine koje im Veliki Brat priča. Tako će dobiti šansu da neko od njih nestane. Imaju sat vremena da prenesu svima osim Nemešu. Onda će početi razgovor da su pravi ukućani u stvari oni, a svi na otpadu osim nominovanih su ugroženi. Pritom moraju da napomenu kako im je žao ovih sa otpada. Kada Veliki Brat pozove Nemeša u ispovedaonicu to je trenutak da treba da počnu razgovor na tu temu. Naravno, ne smeju da pričaju da je to zadatak. U narednih sat vremena treba da obaveste stare ukućane šta će se dogoditi i oni treba da razgovaraju spontano, da potenciraju kako je Veliki Brat surov, da je ova nedelja istina i lažna i da će neko od nominovanih imati šansu da im se pridruži. Tamara ponavlja šta je zadatak. Imaju plan. Komentarišu da će dati sve od sebe da budu dobri glumci.

Povezana vest:  Premijera serije "VOLI I MENE I MOJE MANE" na TLC kanalu

Nije on Madona

Horvat priča s Bojanom o Nemešu. Hori je shvatio da je Nemeš kao izbačen, ali je ostao sa starim ukućanima. Misli da oni neće ići u kuću i da onaj koji bude izbačen u nedelju prelazi tamo.

Priključuje im se Nirmal koji razvija svoje teorije zavere. Da li su prave nominacije, da li su lažne, ima li izbacivanja, možda će svi da izađu pa da se vrate u finale? Zatim pričaju o Nemešovoj nagradi. Bojana, Horvat i Nirmal slute da je to možda laž, smatraju da je previše pregleda 700000, nije on Madona. Horvat kaže da je možda Veliki Brat odlučio tako da ga kazni za ono razbijanje, a da će pare oduzete od njihove nagrade otići u humanitarne svrhe. Veliki Brat ih okuplja u radionici, gledaju Nemeša koji im poklanja nagradu i zahvaljuje su, jer su donekle i oni zaslužni jer su promovisali njegovu pesmu. Nikola je uzima iz ostavei komentariše da mu je ovo najjači pehar, biće mu najvažniji u životu. Marijana stavlja vazu na ormar. Nirmal kaže da je sve igra, garantuje da se Nemeš zahvalio i njoj ali da je možda isečeno ali mu Marijana objašnjava da je ispoštovao jer ga je zamolila da je ne pominje. Bojana i Lester sede u dvorištu. Bojana pita što je baš sad ovo pušteno, baš kad su pričali o Nemešu i nagradi.

Povezana vest:  Dve serije za ljubitelje akcije stižu na HBO GO 15. februara

Nirmal se nada da su nominacije lažne

Ukućani na otpadu komentarišu gde je Nemeš. Horvat kaže da je rekao da je Nemeš sa starim ukućanima. Nirmal misli da su lažne nominacije, a Hori pak smatra da su možda svi nominovani.

Horvat je zaključio da ko bude izbačen u nedelju ide ovima tamo, a oni će ostati na otpadu. Bojana pita šta to znači, on kaže da ne zna, ali oni se ne vraćaju u kuću grupno, smatra Horvat. Na otpadu i dalje radno. Nikola je odmah nakon doručka prionuo na posao i uzeo da pravi figurice. Ni Brendon i Dule nezaostaju za njim. Ženski deo otpada je pak rešio da napravi malu pauzu i osunča se na krovu autobusa. U luksuznom delu kuće slična atmosfera. Većina ukućanki se sunča dok komentarišu sutrašnji dan i svoja očekivanja.

Nagrada-najbolja motivacija

Nemeš je iskazao zadovoljstvo koje oseća u toku ove nedelje. Komentariše da mu nedelja prolazi u lepom raspoloženju.

Najveću motivaciju da nastavi dalje, mu je dala nagrada koju je primio. Po njegovim rečima, ta nagrada ga je podsetila zašto je zapravo i ušao u kuću Velikog Brata. Dolazak starih ukućana definiše kao pravo osveženje za njega i razlog da shvati da ne treba sve toliko dramatično i ozbiljno da doživljava. Komentariše da su ga ranije mnoge stvari gušile, a da sada mora da gleda napred.

Posle lepo provedene nedelje i povratka svojim prioritetima, negova želja za opstankom u kući je sve veća.

Dok mu je želja za opstankom sve veća, želje da  drugi ukućani ostanu nema. Naime, Nemeš je izjavio da mu je svejedno ko će ispasti u nedelju. Kaže da ako Marijana izađe, to i neće biti tako loše, jer ona to već duže vreme želi, a i da ima neke bitnije stvari koje mora da reši. Što se tiče njihovog odnosa, komentariše da neke stvari mogu da napreduju samo do određenog momenta, i onda jednostavnu stanu, ili nazaduju. On ne želi da se trudi da njihov odnos popravlja u kući, jer se neke stvari jedino mogu rešiti napolju.

Povezana vest:  Premijera 3 sezone “Ronioci opasnih dubina: Australija“na Discovery kanalu

Voditelji i maseri

Danas ukućani manje rade, a više odmaraju. Brendon i Soraja su pokušali da svoj boravak na otpadu učine malo zanimljivijim, pa su napravili sopstvenu emisiju, gde su uloge voditelja naravno pripale ni manje, ni više nego njima.

Prvi gost im je bio Horvat, i reklo bi se da su voditelji imali puno uspeha u svojoj pilot epizodi.

Dok se Soraja i Brendon igraju, ostali ukućani provode dan leškareći. Ležanje je zasigurno najviše prijalo Nemešu, koji je pola sata uživao u čarima masaže. Naravno, ni on nije ostao dužan, pa je ubrzo i on vrlo temeljno izmasirao Milu. Ceo „kurs“ masiranja su ukućani otpada pomno pratili.

„VB show“

Ukućani su danas dobili zadatak da spreme emisiju na svoj način.

Jedini uslov koji im je postavio Velik Brat je da ta emisija poseduje informativni , sportski, zabavni program i vremensku prognozu. Voditelji zabavnog dela programa su Soraja i Brendon, za vremensku prognozu je zadužena Marijana, a za sportsku Antonija.

Umetnički duh naprosto zrači, kreativnost je na svom nivou, a voditelji se dobro nose sa svojim ulogama. Po svemu sudeći, ovo će biti još jedan uspešan zadatak.

Rođendanska žurka

Večeras je Veliki Brat ukućanima priredio žurku povodom Lesterovog rođendana. Dve torte i naravno bezalkoholno piće i žurka može da počne.

Ukućani su vidno raspoloženi , pa žurka teče u dobrom pravcu.

Dok se ukućani otpada dobro provode, u luksuznom delu kuće teku suze. Naime, Milu su izgleda neke pesme vidno pogodile, pa ona ne prestaje da plače. Po svemu sudeći, Mili neko mnogo više fali nego što smo mogli da predpostavimo.