svi_ukucani-finale

VELIKI BRAT 2011

Poslednja nedelja puna iznenađenja

Stanari u kući imaju novi zadatak, a to je ignorisanje svega neobičnoga što se u kući bude dešavalo. Jedino na što smeju da reaguju je VB i požarni alarm. Nikola je otišao u ispovedaonicu, a na fotelji je bila torta. Morao je da je ignoriše i da sedne na nju a pre toga da skine pantalone. Posle su ga ostali pitali šta mu je to na gaćama, a on je ćutao, pa su shvatili da to trebaju zanemariti. Brendonu se dogodilo isto, ali on je tortu probao, pa tek onda seo na nju i komentarisao da je hladna i puna leda, a on ne može sediti na ledu.

Povezana vest:  Nova detektivska serija na kanalu DIVA - hit u Evropi: PROFESOR T

U kuću je takođe ušla sinoć voditeljka Marijana Mićič koja im je neprestalno upadala u reč i smetala, šta su oni morali da ignorišu, ali Soraji je to bilo smešno pa nije mogla da se malo ne nasmeje.

Marijana je podelila vest sa ukućanima kako je saznala da joj je ćerka počela pričati i nije mogla da sakrije uzbuđenje zbog toga.

Povezana vest:  Kosmos se vraća!

A sobzirom da je VB juče ukućane stavio na poligraf , Brandon je na poligrafu rekao kako nikoga iz kuće ne bi poljubio. Marijana je na lažnom detektoru laži priznala da se kaje zbog stvari koje je radila u kući, da veruje Nemešu kao muškarcu i da se u njega zaljubila nakon samo sedam dana u kući kao i  da joj se Vlada kao muškarac kao muškarac nije svideo. VB  je pitao da  li voli svog muža, ali je ona odbila da odgovori na to pitanje. Rekla je da ni sama ne zna kako je uspela toliko vremena provesti bez ćerke kao i da ne zna jel se seli u Beograd posle VB. Najviše se boji da nakon VB-a neće moći da dovoljno vremena provede sa svojim detetom.

Povezana vest:  Hexagon Kup obezbedio ugovor za emitovanje sa Eurosportom