marijana_finale_cek

VELIKI BRAT 2011

Finale Velikog brata live

Marijana pobednica prvog regionalnog VB!

U  kući Velikog brata ostalo je pet stanara koji se bore za glavnu nagradu od 104.700 evra. Duško, Soraja, Horvat, Marijana i Brendon svaki su na svoj način zabavljali publiku proteklih dana i došli do samog kraja, ali  samo će jedan od njih biti pobednik prvo regionalnog VELIKOG BRATA.

Veliki Brat im je za kraj priredio još jedno iznenađenje. Naime ukućani ovog puta neće čekati proglašenje u dnevnoj sobi, nego će njihova VIP soba , ovoga puta biti otpad. Na velikom video bimu, uz kokice, će imati priliku da prate ceo događaj.

. „Ništa bez otpada“, zaključio je nasmejani Horvat. A publiku su za to vreme zabavljale Marijana i Antonija, koje su prvo plakale za Velikim bratom. Potom se smejale.

Prvu muzičku numeru izveli Petar Grašo, Tonči Huljić i zanimljiv orkestar.

A za desetak minuta znaćemo ko se prvi od superfinalsita oprašta od daljeg takmičenja.

Kako ono veče kada je izbačen nije imao prilike da mnogo kaže Nemeš je večeras imao priliku da večeras kaže ono što misli, i rekao je da se ogrešio o Bojanu i Džordža. Hm, šta li su mu to prijatelji rekli nakom izlaska ostaje da se vidi narednih dana. Ali rekao je da je došao da pruži podršku Marijani, na šta je publika reagovala uzvicima negodovanja. Šta je još Nemeš rekao pogledajte OVDE!

A došao je i trenutak da neko napusti kuću, a prvi superfinalsita koji izlazi je Soraja.

Povezana vest:  Poznati svi članovi žirija TLZP!

Prva superfinalistica koja je napustila kuću je Soraja. Odmah na početku razgovora, Soraja je Marijani prokomentarisala medijske natpise koji su je prikazivali kao agresivnu osobu. „Naravno da nisam agresivna, to se moglo videti u 106 dana. Nikad nisam nekome u avionu opalila šamar“, rekla je Soraja. Kaže kako nema dečka niti joj se neko od muških stanara u kući dopao: „Svi su bili ok, svaki je imao nešto svoje. Ove je godine je kroz kuću prošlo mnogo lepih devojaka, poput Antonije, Tamare i Marijane“. Rekla je kako su joj najbolji prijatelji u kući bili Horvat i Duško, a volela bi nakon izlaska nastaviti druženje s  Antonijom i Milom. Ljubav Nemeša i Marijane nije želela da komentiše.

Posle nastupa Nataše Bekvalac koja je izvela pesmu „Gospodine“ i koja je rekla da joj je favorit Marijana, kuću je napustio Brendon. Marijana mu je rekla da je nebitan, a njegov odgovr je bio „I ti si nebitna!“

Drugi polufinalist koji je napustio kuću je Brendon. On je odmah posle izlaska  rekao da mu je drago što je ispao, jer se „lonac u kući počeo pušiti na sve strane. Postalo je dosadno“. Kaže kako se u kući jako dobro slagao s Marijanom koja je bila iskrena i nije imala masku. Najmanje iskrena je po njegovom mišljenju bila Bojana. Njegov favorit za pobedu je Marijana. Komentarisao je i svoj odnos s Lesterom kojeg na kraju neće voditi na putovanje u Prag. „Lester je bio deo mog performansa koji sam osmislio u glavi“, rekao je Brendon.

Povezana vest:  Kreće nova serija na na TLC kanalu - Boginja kose

Antonija je po kratkom postupku saopštila da je slede’i ukućanin koji ispada Horvat. On kaže kako je bio pod pritiskom zbog uloge favorita, ali je ujedno imao osećaj da neće pobediti. „Najvažnije je što imam super prijatelje“, rekao je Horvat. Setio se i Balkansonga kad su on i Duško dobili najbolje ocene publike u gotovo svih pet zemalja. „Sve su nam zemlje podelile petice, ali onu dvojku iz Zagreba neću zaboraviti. Ono je bio užas“, kaže on. „Voleo bih da pobedi Duško, jer smo prijatelji od prvog dana. S Marijanom sam imao korektan odnos. Za Nirmala sam mislio da ćemo ostati prijatelji i biti zajedno u finalu. Malo su se stvari promenile kad se spojio otpad s kućom“, smatra on. Za kraj je prokomentarisao ljubljenje s Antonijom. „Bilo je bez veze, pijana posla. Ni ne sećam se šta je bilo. Antonija je super. Ona je meni tad rekla da ima dečka, bila je to neka zezancija“, tvrdi Horvat.

Po Marijanu je na Košutnjak došao njen otac koji joj je u obraćanju preko ekrana rekao da je voli te da joj cela porodica daje podršku. Marijana se rasplakala na to te mu također rekla da ga voli. Po Duška su došle njegova supruga Radojka, kćerke i sestra. Poručili su mu kako jedva čekaju da izađe. Marijana je rekla kako joj nije jasno što se dogodilo s Nemešom. „Ali ne mogu reći da nisam očekivala da će ga neko okrenuti. Ja sam mu sve objasnila, ako je nešto bilo u afektu ispočetka… Nije mi laka situacija, pokazala sam više nego što sam trebala i htela. Sram me“, rekla je Marijana, a na pitanje da li se zaljubila u Nemeša rekla je da jest.

Povezana vest:  James Cameron otkriva neispričane priče i fascinantnu istoriju naučne fantastike na filmskom platnu

Antonija je bila sa ukućanima na otpadu i tu je dočekala proglašenje pobednika. Marijana je bila ta koja je pozvala Duška i Antoniju da izađu, čime je postalo jasno da je pobednica prvog regionalnog Velikog Brata Šibenčanka Marijana Čvrljak. Publika je na tu vest regaoval burnim zvižducima i vikanjem jer očigledno nisu zadovoljni pobedom.

Marijana je prvo odbijala da ode s otpada i govorila: „Ne želim van“. Na kraju se ustala i izašla, a napolju ju je dočekao otac. Dugo su se grlili i plakali. Uručena joj je nagrada, ali došli su joj čestitati samo Nikola, Nirmal, Lester, Dražen, Radašin, Džordž i Ema. Nemeš je ostao u publici, zagrljen s Horvatom. Puštena je njegova pjesma „Znam taj smešak“, a pobednica se istovremeno smijala i plakala.

Pola bivših stanara nije htelo da se pozdrav sa Marijanom, a već se šuška po gradu da se sve znalo unapred.  Da li će istina isplivati na videlo ostaje da vidimo u danima koji slede, kao I šta će biti sa dojučerašnjim ljubavnicima Marijanom i Nemešom!

PHOTO: ataimages.rs

marijana_finale