gangsterski kod

Premijere na kanalu Discovery Channel: Gangsterski kod i Zločinačke imperije

Gangsterski kod

Nekadašnji član mafije Lu Ferante otkriva tajne svetskih lidera iz senke – gangstera – čija je moć na međunarodnoj sceni porasla do ogromnih razmera. U upečatljivom novom serijalu „Gangsterski kod“, Lu koristi svoje poznavanje situacije stečeno tokom nepunih deset godina služenja kazne u zatvorima s maksimalnom bezbednošću širom SAD da bi otkrio kako funkcionišu bande i organizovani kriminal, ispitujući kako uspevaju da kontrolišu najopasnije ulice i najozloglašenije zatvore na svetu. Od El Salvadora do Poljske, Lu istražuje poreklo zatvorskih bandi i bavi se njihovim razvojem, komandnom mrežom, motivima i političkim uticajem. Potpuno se utapajući u kulturu svake bande, kako u zatvoru tako i van njega, Lu živi sa zatvorenicima, razgovara sa stražarima i temeljno upoznaje članove bandi pre nego što se nađe licem u lice sa šefovima koji vladaju ovim moćnim organizacijama. Da li će mu iskustvo pomoći ili je precenio svoje mogućnosti?
Od četvrtka, 21. mart u 22:00

Povezana vest:  E! UŽIVO SA CRVENOG TEPIHA - LIVE FROM THE RED CARPET ZA 70. DODELU NAGRADA PRIMETIME EMMY AWARDS 17. SEPTEMBRA U PONOĆ

zlocinacke imperije

Zločinačke imperije

Novi serijal „Zločinačke imperije“ donosi sveobuhvatnu priču o legendarnim američkim kriminalnim dinastijama – ispričanu direktno od samih učesnika. Kroz njihove otvorene priče serijal nudi realističan pogled na iskustva koja ne samo da su bila presudna po same organizacije već su promenila živote pojedincima koji ih saopštavaju. Uz voditelja Kurta Satera, autora serije „Sinovi anarhije“, ovaj napeti serijal istražuje ratove između bandi, njihove tajne, opasnost i nasilje u najozloglašenijim kriminalnim organizacijama u američkoj istoriji, među kojima su Krips, jedna od bandi u Americi koja izaziva najviše straha, Arijevsko bratstvo, porodica Gambino i američke odmetničke bande bajkera. Uz Saterovo ubedljivo predstavljanje, svaka epizoda donosi priču o svirepim bandama i porodicama koje dominiraju američkim ulicama i oblikuju nacionalnu istoriju.
Od četvrtka, 21. mart u 21:00

Povezana vest:  AMC potvrdio snimanje 15 epizoda druge sezone serije "Fear the Walking Dead"