milica_nenad

JA IMAM TALENAT 2011

Najtalentovaniji su  Milica i Nenad

Milica Đokić i Nenad Mahmutović osvojili su titulu najtalentovanijih među 4.500 prijavljenih takmičara serijala „Ja imam talenat“, ali i 100.000 evra i Ugovor snova. Đurađ Đuričić iz Kraljeva je vicešampion takmičenja, a treće mesto zauzela je Anđela Nikolić.

Pobednici ultrapopularnog višemesečnog takmičenja „Ja imam talenat“, započetog audicijama u nekoliko gradova u Srbiji, su Milica Đokić i Nenad Mahmutović.

Strogi članovi žirija – Aleksandar Milić, Danica Maksimović i Ivan Tasovac

Konačan redosled finalista

1. Milica Đokić i Nenad Mahmutović

2. Đurađ Đuričić

3. Anđela Nikolić

Povezana vest:  Novi vizuelni identitet kanala TLC

4. Draga Džinić

5. Katarina Bogićević

6. Tamara i Dušan Milanović

7. Boris Lukman

8. Katarina Jovanović

9. „USB“

10. Kvartet „Nevski“

Drugo mesto i skuter osvojio je bubnjar Đurađ Đuričić iz Kraljeva, a treću poziciju zauzela je Anđela Nikolić koja je takođe nagrađena skuterom.

Milica i Nenad su članovi su udruženja „Opštinska organizacija gluvih i nagluvih Paraćin“.

Već pet godina se bave hip hop plesom, nastupali po festivalima gluvih i nagluvih Srbije. Dvadesetjednogodišnja Milica Đokić rođena je u Paraćinu, radi kao poslovni sekretar u rodnom gradu. Nenad Mahmutović ima 22 godine, takođe je iz Paraćina, a trenutno je bez posla.

Povezana vest:  Nove epizode serije „Preko trnja do zvezda" na Animal Planet kanalu

Tokom dvočasovnog finala u RTS-ovom studiju osam u Košutnjaku predstavljene su tačke koje su pripremili finalisti – 10 timova ili takmičara.

Kroz „sito i rešeto“ koje je predstavljao žiri u sastavu Danica Maksimović, Ivan Tasovac i Aleksandar Milić-Mili, prošlo je oko 4.500 kandidata iz Srbije, Crne Gore i Makedonije, da bi se u sledeći krug plasiralo njih 400, a u polufinale 40 najboljih.

Međutim, žiri večeras nije imao nikakav uticaj na rasplet u ovogodišnjem serijalu, jer u finalu se računao samo glas gledalaca koji su glasali preko mobilnih telefona.

Povezana vest:  U potrazi ste za idealnim filmom? U tekstu se kriju čak tri takva!

U finalu su nastupili i Boris Lukman iz Beograda, kvartret „Neveski“ takođe iz srpske prestonice, akrobatska grupa „USB“ iz Niša, Draga Džinić iz Niša, Katarina Bogićević iz Podgorice, Katarina Jovanović iz Kruševca i Tamara i Dušan Milanović iz Beograda.

Pobednici – plesni duo iz Paraćina – će, pored velike popularnosti koju, dobiti i ček na 100.000 evra, ali i šansu da ostvari Ugovor snova – nagradu koja dobitniku može da donese ugovor koji će značiti i početak ozbiljne karijere.