Ted_Danson_2011

Ted Danson iz ‘Kafića Uzdravlje’ novi je vođa ekipe CSI-a

Zvezda ‘Kafića Uzdravlje’ i ‘Sledgea Hammera’ Ted Danson novo je osveženje policijske serije ‘CSI’, koji dolazi na mesto Lorensea Fišborna.

U novoj, dvanaestoj sezoni popularne serije o forenzičarima ‘CSI’ nećemo više gledati Lorensa Fišborna u ulozi Rajmonda Langstona jer televizijska kuća nije obnovila ugovor s glumcem. Njegovo mesto zauzeće veteran Holivuda Ted Danson, kojeg svi najbolje pamtimo po ulozi šankera Sama Malonea u seriji ‘Kafić Uzdravlje’.

Povezana vest:  Premijera druge sezone serije „Doktor za bubuljice” na TLC kanalu

Producenti su u Fišborna polagali velike nade jer su bili uvereni da će tako zvučno ime povećati gledanost serije koja je nakon odlaska Viliama Petersena, koji je u seriji glumio čoveka, hodajuću enciklopediju Gila Grisoma, bila u padu. Njihova nadanja nisu se ostvarila jer Fišbornovo pojavljivanje nije previše zaintrigiralo gledaoce i zato su se producenti bacili u potragu.

Povezana vest:  10 filmova za celu porodicu na HBO GO-u

-Kreirati novi lik na papiru nije problem i on može da bude odličan, ali ako mu glumac ne udahne život, sve propada. Za sada Ted savršeno odgovara jer je svojom inteligencijom i toplinom uspeo da izrazi sve emocije nove glavne face u CSI-ju. Još kad navuče rukavice, biće potpun – oduševljeno je obrazložio Karol Mendelson zašto je odabir pao na Teda.

Povezana vest:  Premijera nove serije "Anđela Blek" 26. oktobra na HBO GO-u

Dansonova je uloga ključna u novim nastavcima jer je cela ekipa forenzičara kojoj će biti na čelu još psihički rastresena zbog serijskog ubojice Nejta Haskela, koji je u poslednjim nastavcima 11. sezone napravio pravi haos. Pre nego što je Danson prihvatio ulogu, bila je ponuđena i Robinu Viliamsu, Džonu Lajtgrovu i Toniju Šaloubu.