Zabranjeno voce 02

OD PONEDELJKA 29. AVGUSTA – nove epizode turskih serija

ZABRANJENO VOĆE (19:20h) I KAD LIŠĆE PADA (20:00h)

 

Posle jednomesečne letnje pauze, najpopularnije strane serije u Srbiji vraćaju se s novim epizodama! PRVA TV od ponedeljka 29. avgusta nastavlja da prati sudbine omiljenih TV porodica Zijagil i Tekin u turskim telenovelama „Zabranjeno voće“ i „Kad lišće pada“.

AŞK-I MEMNU 55

Bogataška porodica Zijagil, Adnan i njegova deca Nihal i Bulent, kao i nećak Behlul, je u centru pažnje serije „Zabranjeno voće“. Sredovečni Adnan ulazi u brak s duplo mlađom Bihter Jereoglu, koja se na taj način sveti svojoj majci. Ali, blizina zgodnog i šarmantnog Behlula izazavaće u njoj osećanja koja je dugo potiskivala, pa dvoje mladih brzo ulaze u zabranjenu vezu. U epizodama koje su do sada emitovane na Prvoj videli smo upravo početak njihove afere, koju teško uspevaju da sakriju od radoznalih pogleda porodice i posluge, a nastavak ove ljubavne drame tek sledi, radnim danima i subotom od 19:20h.

Povezana vest:  Čarli Šin će postati deda

Jedna od najgledanijih turskih serija svih vremena „Kad lišće pada“ i u Srbiji je potvrdila uspeh i po rejtinzima je zasenila čak i „1001 noć“, najpopularniju seriju 2010, koju je takođe prikazivala Prva TV.

zaljubljeni pogledi Ali Rize i Hajrije

Priča je smeštena u sadašnje vreme i prati paklenu sudbinu patrijahalne porodice Tekin. Glava porodice, Ali Riza Tekin i njegova supruga Hajrije proživljavaju uspone i padove svoje dece: ćerki Fikret, Lejle i Nedžle I sina Ševketa, dok je najmlađa Ajše isuviše mala da bi im zadavala brige. Loši brakovi, preljube, spletke, razočaranja, pa čak i zatvor, postali su svakodnevica Tekinovih potomaka, koje je selidba u Istanbul potpuno promenila. Domaća TV publika je u poslednjoj epizodi emitovanoj na Prvoj videla očajnički potez Ali Rize Tekina, koji zbog porodičnih dugova daje oglas za prodaju kuće, dok njegova bivša snaja, manipulativna Ferhunde pokušava da uništi veridbu Rizine ćerke Lejle.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Bojani izmaklo finale