MTV_REPORTERI_LOGO

PRODUŽENO PRIJAVLJIVANJE ZA MTV REPORTERE ZA JOŠ 7 DANA

Vaša šansa da postanete MTV reporter, naučite o istaživačkom novinarstvu i osvojite desktop kopmpjuter sa pratećom opremom

U ponedeljak, 24. oktobra završava se rok za prijavljivanje tema za novu MTV jevu emisiju MTV Reporteri! Do sada je pristiglo dosta interesantnih priča i vremena je ostalo još malo! Zato požurite i pošaljite svoje predloge za reportaže na www.mtvreporteri.com i možda baš vaša priča bude proglašena za najzanimljiviju i tako osvojite desktop kompjuter!

Povezana vest:  Premijere serija "Tvoj stil u njegovim rukama" i "24 sata u Urgentnom centru" na kanalu TLC

Zato, ukoliko želite da postanete MTV reporter, prijavite svoju priču na web adresu www.mtvreporteri.com do ponedeljka, 24. oktobra. Možda baš vi budete izabrani za novog MTV Reportera, osvojite desktop računar i budete u prilici da na zanimljiv i kreativan način, uz pomoć MTV-ja saznate kako funkcioniše TV produkcija, ali i učinite nešto za zajednicu u kojoj živite. Uz to steći ćete i neophodna znanja za dalji razvoj u istarživačkom novinarstvu.

Povezana vest:  Hit serija o borilačkim veštinama Into the Badlands od 20. marta ekskluzivno na AMC kanalu

Pokažite inicijativu, prijavite priču na www.mtvreporteri.com do ponedeljka, 24. oktobra i možete da postanete MTV reporter i osvojite kompjuter!