Keeping_Up_With_The_Kardashians_Season_6_

Poziv na bojkot porodice Kardašijan

 

Avanture porodice Kardašijen, zvezde popularnog rijaliti šoua koji se emituje na američkom kanalu E! Entertainment, nervira sve veći broj ljudi. Pozivi na bojkot programa sve su učestaliji, a pritisak na tv kanal da prekine s njegovim emitovanjem svakim danom sve intenzivniji.  Kim, Kortni i Kloi su postale slavne zahvaljujući šou „U korak sa Kardašijanima“ koji svakodnevno prati na hiljade gledalaca širom sveta.

Povezana vest:  Evropsko dvoransko prvenstvo u Beogradu

Sestre Kardašijan, međutim, nemaju samo obožavaoce. Sve je više njihovih ljutih neprijatelja koji traže ukidanje emisije, optužujući ove tri mlade žene da „zagađuju“ televizijske talase, piše sajt Radar Online.  Pozivi na bojkot sestara Kardašijan šalju se sa Fejsbuk stranica i putem pisama kanalu E! Entertainment kao i sve većeg broja peticija.

Jedan od dosad najznačajnijih pokreta je peticija pokrenuta početkom ovog meseca na sajtu GoPetition koju je dosad potpisalo više od 10.000 ljudi.

Povezana vest:  SARADNJA KOMPANIJA DISCOVERY COMMUNICATIONS I SAMSUNG DONOSI EKSKLUZIVNI VIDEO BERA GRILSA

-Stiče se utisak da ti programi podstiču taštinu, promiskuitet, vulgarnost i pre svega potrošački mentalitet. Tužna istina je da mladi posmatraju tu porodicu i svoje ponašanje usklađuju prema njoj – navodi se u peticiji.

S obzirom da je gledanost ovog rijaliti programa i dalje velika, teško je verovati da će njegovo emitovanje biti uskoro obustavljeno bez obzira na ovakve peticije i druge kritike.

Povezana vest:  Počinje nova sezona emisije Radna akcija by Ceresit