misija_kako_spasiti_bozic

Budi Deda Mraz na jedan dan!

Radio Hit music FM i distributerska kuća Tuck organizuju humanitarnu akciju „Budi Deda Mraz na jedan dan“, kojom pomažemo Dom za decu „Moša Pijade“ iz Beograda.

U ovom domu žive deca starija od 15 godina, njih četrdeset pet. Sve što je potrebno svakom od nas, potrebno je i njima: obuća, donji veš, čarape, sredstva za ličnu higijenu, posteljine, peškiri, putne torbe, posuđe…Pred nama su praznici. Omogućimo i drugima da u njima uživaju.

Povezana vest:  Promocija knjige (Ne) verujem u ljubav" Vesne Zakonović-Arežina

Za sve osobe dobre volje, biće organizovana specijalna projekcija filma “Misija: Spasiti Božić ”  u nedelju, 20. novembra 2011. godine, u 11 h u bioskopu Tuckwood. Ulaznica će biti nešto od stvari potrebnih Domu za decu „Moša Pijade“. Broj mesta je ograničen. Prijavljivanje telefonom na 011/303 88 03

Film “Misija: Spasiti Božić 3D” nam otkriva neverovatan, nikada ranije dobijen odgovor na pitanje svakog deteta: “Kako Deda Mraz isporuči sve one poklone u samo jednoj noći?” Odgovor je: Deda Mraz ima teleporter ultra visoke tehnologije, koji je sakriven ispod Severnog pola. U suštini ovo je jedna vesela priča o pomalo čudnoj porodici i jednom neobičnom heroju Arturu, sa zadatkom koji mora hitno završiti, pre nego što osvane božićno jutro.

Povezana vest:  Doček 2017. u Beču

Film “Misija: Spasiti Božić 3D” je sinhronizovan na srpski i premijerno će biti prikazan 16. novembra u 18h u bioskopu Kolosej, dok će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći od 17.novembra.

Uključi se u akciju Hit Music Fm-a i distributerske kuće Tuck! Budi Deda Mraz na jedan dan!