mtvreporteriMTV REPORTERI – GLASANJE SE NASTAVLJA

Glasajte za najbolju reportažu na www.mtvreporteri.com i osvojite MTV nagradni paket, a najboljeg reportera čeka desktop kompjuter
REPRIZA PRVE SEZONE OD UTORKA, 29. NOVEMBRA U 14:30
Posetite www.mtvreporteri.com, glasajte za najbolju reportažu i osvojite MTV nagradni paket, dok, počev od utorka, 29. novembra, gledajte reprizu prve sezone emisije MTV Reporteri – svakog utorka i četvrtka od 14:30, samo na MTV-ju!
Kako izgleda kada se mladima iz Srbije pruži šansa da ukažu na probleme iz njihove lokalne zajednice i to na kreativan i zanimljiv način – imali ste priliku da vidite na kanalu MTV-ja u  prethodne tri nedelje. MTV je kroz serijal od 6 epizoda predstavio 12 zanimljivijih priča, a gledaoci na sajtu www.mtvreporteri.com glasali za najbolju. Glasanje se nastavlja na www.mtvreporteri.com, a naredne tri nedelje iskoristite za podesećanje na svoje najdraže MTV reportaže – svakog utorka i četvrtka u 14:30, počev od 29. novembra, samo na MTV-ju!
Ovog utorka, 29. novembra, prosetićemo se reportaže u kojoj je mlada MTV Reporterka Ivana Cicović iz Beograda odlučila da istraži kakvo je raspoloženje društva prema odluci mladih parova da prekinu iznenadnu trudnoću. Uz pomoć MTV ekipe i novinarke Jasne Jovanović sa TV PRVA, Ivana je pokušala da otkrije gde leži krivica za izrazito veliki procenat abortusa u Srbiji. Priča MTV Reporterke Miljane Pavlović iz Novog Sada biće emitovana odmah potom, ovog utorka u 14:30, a kroz ovu reportažu ćemo se prisetiti jednog novosadskog naselja u kojem se, na mestu gde je trebalo da bude izgrađen gradski bazen, sada nalazi samo napušteno gradilište. Miljani je stručno znanje u otkrivanju pozadine ove priče pružio Dušan Šaponja, voditelj i autor kultnih serijala”Ciklotron” i “Marka Žvaka” emitovanih naTV B92.
Svih 12 reportaža iz prvog serijala se nalaze na www.mtvreporteri.com, gde ih možete pogledati u celosti, a najboljoj priči i najboljem MTV Reporteru možete da date svoj glas. Najvredniji glasač na sajtu www.mtvreporteri.com biće nagrađen MTV paketom, dok će MTV Reporter sa najviše glasova dobiti destktop kompjuter.
Kako su MTV Reporteri skrenuli pažnju na probleme u svom okruženju, koja poznata TV lica su im se, u ulozi mentora, pridružila na ovom pohodu i na kako je MTV doprineo edukaciji mladih u rešavanju njima bitnih problema – pogledajte u emisiji MTV Reporteri svakog utorka i četvrtka od 14:30 i reprizno sredom i petkom u 08:00, samo na MTV kanalu!
Povezana vest:  Premijera serije "Susret sa nadljudskim moćima" na Discovery kanalu