ana_perisic

PRVI GLAS SRBIJE
Ana Perišić napustila šou
 
U konkurenciji za Prvi glas Srbije u 13. epizodi nastupilo je sedam veličanstvenih. Na trećoj finalnoj večeri nazvanoj “Srpsko veče” slušali smo Aleksandru Dabić, Nevenu Đorđević, Igora Terziju, Dariju Lukić, Filipa Mitrovića, Davora Jovanovića i Anu Perišić. Finalisti su otpevali po jednu domaću pesmu, bilo je tu i zabavnjaka i narodnjaka i kao svaki put do sada neko je bio sjajan, a neko se baš i nije najbolje snašao.
Nas su ovoga puta oduševili Filip Mitrović i Davor Jovanović, a dopala nam se i Nevenina verzija Cecinog ultra hita “Beograde”.
Prvi put smo u emisiji gledali priloge o zbivanjima u kući u kojoj borave finalisti. Šta se dešava kada takmičari siđu sa bine, kako provode vreme u kući, kako se razvijaju odnosi među njima sve smo to mogli da saznamo u večerašnjoj emisiji.
Poznato je da u finalnim emisijama gostuju velika imena naše muzike, a večeras je to bila legenda naše muzike Merima Njegomir.
Posle Meriminog nastupa usledili je ono najzanimljivije, Andrija Milošević saopštio je ko ide dalje, a ko ostaje da se bori u duelu. I opet se tu našla Aleksandra Dabić, koja je prošli put preživela duel., a suparnik joj je ovog puta bila Ana Perišić.
Na scenu je prvo izašla Aleksandra Dabić, koja je otpevala pesmu “Zagrli me” Aleksandre Radović, a Ana Perišić je otpevala pesmu Aleksandre Kovač “Da te volim”.
Posle konsultacija žiri koji nije imao ni malo lak zadatak, jer kako je Vlado Georgiev rekao ovaj duel večeras niko nije očekivao i da je publika ovog puta loše odradila svoj posao, odlučio je da dalje ide Aleksandra Dabić.
Povezana vest:  „Dinastija“ na TV Pink u novoj televizijskoj sezoni, a scenario, glumci i scenografija ostavljaju bez daha!