darija_lukic

PRVI GLAS SRBIJE

Darija Lukić napustila šou!

Večeras je u muzičkom šou Prvi glas Srbije nastupilo šestoro kandidata Filip, Aleksandra, Darija, Igor, Nevena i Davor.

U četvrtoj finalnoj emisiji koju smo svi mogli uživo da gledamo na Prvoj TV uživali smo u uzbudljivoj večeri, nazvanoj „Seksi veče“. Kandidati su pevali sjajno, kao i svaki put do sada, žiri nije imao velike primedbe, ali ipak jedan takmičar je morao da napusti dalje takmičenje. Posle gostiju koji su ove subote zabavili publiku, grupe Zana sabrani su glasovi publike koja je odlučila da direktno u dalji krug idu Filip Mitrović, Aleksandra Dabić, Igor Terzija i Davor Jovanović.,

Povezana vest:  Povratak Meta Leblanka na TV

U duelu su se po prvi put našle Darija Lukić i Nevena Đorđević.

Darija je otpevala veliki hit devedesetih „Tek je 12 sati“, grupe ET, dok je Nevena u duelu otpevala pesm Marije Šerifović „More pelina“.

E posle toga se ćiri našao na mukama, jer trebalo je odlučiti koja od dve dame će napustiti šou. Posle konsultacija koje su potrajale, konačnu odluku saopštila je Lena Kovačević. Lena je rekla devojkama da je ovo tek početak i da ne treba to da izgube iz vida. Neveni je čestitala na izboru pesme, i rekla je je sjajno otpevala. Dariji je rekla da ima fantastičan glas i da je ostavila sjajan utisak na publiku. Svaka reče koju izgovarate se pamti, upozorila ih je Lena jer je način na koji se ponašate jako bitan u pravljenju karijere. Lena je rekla da je zbunjena izborom Darijine pesme, i možda je baš to bilo presudno u konačnoj odluci da baš Darija Lukić napusti šou.

Povezana vest:  Paja Patak puni 79 godina

Sledeće subote na sceni će biti njih petoro: Igor, Nevena, Filip, Aleksandra i Davor, a pevače hitove današnjice.