Jessica_Biel_16th_Annual_GQ_Men_Of_The_Year

Džesika Bil: Dijeta donosi sjajan izgled, ali se osećate jadno

Glumica Džesika Bil (29) pojavila se u Graham Norton Showu na BBC-u One, zajedno sa kolegom Bradlijem Kuperom i pričala je o tome na kakve rigorozne dijete mora da ide kada se priprema za film. Poznata glumica je dodala da uprkos tome što kada je na dijeti izgleda sjajno, celo vreme se oseća jadno i uvek je gladna.

Povezana vest:  Montevideo dostigao 400.000 bioskopskih gledalaca

-Mesecima vežbaš i stalno si na dijeti za potrebe filma, a to je teško. To je najteže iskustvo u procesu snimanja. Osećaš se sjajno, a izgledaš jadno. Doslovno sanjam o hrani. Torte, testenine, hleb…uvek su u mojoj glavi – rekla je slavna glumica Džesika Bil, prenosi Daily Mail.

Džesika se pojavila u elegantnoj kombinaciji i visokim štiklama. Zajedno sa Bradlijem Kuperom glumila je u akcionom filmu A-Team. Kuper je odgovarao na pitanja voditelja vezano za status najseksi muškarca na planeti.

Povezana vest:  Natali Portman novo lice Kristijana Diora

-Imam toliko godina da me ti statusi više ne zanimaju. Ja sam mislio da je to šala. Zapravo je glupost jer sam ja uvek mislio kako ja nisam seksi uopšte –  izjavio je Kuper.

U međuvremenu, Džesika nije potvrdila, ali ni negirala, navode da želi da ostane u drugom stanju sa dugogodišnjim momkom Džastinom Timberlejkom.

Povezana vest:  Scenarista Sunđer Boba piše scenario za The Governator