prvi_glas_srbije_finale

PRVI GLAS SRBIJE 2011

SUPERFINALE VELIKOG MUZIČKOG ŠOUA NA PRVOJ SRPSKOJ TV!!!

 

Posle nekoliko meseci portage za muzičkim talentima širom zemlje spektakularni šou PRVI GLAS SRBIJE stigao je do same završnice! Sve je počelo letos kada se 5.000 kandidata prijavilo za takmičenje sa željom da se njihov glas čuje, a dve nedelje pred Novu godinu ta četvorocifrena brojka svela se na 3, a oni su NEVENA ĐORĐEVIĆ, DAVOR JOVANOVIĆ I IGOR TERZIJA! Neko od njih će zablistati na tronu i postati pobednik prvog muzičkog šoua Prve srpske televizije.

Povezana vest:  Lari Hegman u Očajnim domaćicama

Superfinale održaće se u nedelju 25.decembra tačno u 21 sat, troje najboljih izaći će na scenu i svojim interpretacijama pokušati da osvoje gledaoce i njihove sms glasove. Žirijska trojka, Vlado Georgiev, Lena Kovačević i Saša Milošević Mare, po poslednji put ove sezone daće svoj komentar na nastupe super trojke!

Našim superfinalistima na sceni će se pridružiti i ostali učesnici Prvog glasa Srbije: Aleksandra Dabić, Filip Mitrović, Darija Lukić, Ana Perišić, Dušan Kurtić, Adrijana Krstić i Tatjana Đorđević, a svi će zajedno otpevati kompoziciju „Biti prvi“, koju je specijalno za finaliste Prvog glasa Srbije napisao Saša Milošević Mare. Voditelji: Andrija Milošević i Marija Kilibarda

Povezana vest:  Britni Spirs u seriji Glee