desperate-housewives-season8_1

Glumice serije Očajne domaćice još jednom pokazale zašto ih volimo

Poslednja sezona Očajnih domaćica se bliži kraju. Za potrebe opraštanja od serijala slavne glumice Teri Hatčer, Felisiti Hafman, Eva Longoria i Marisa Cros su se fotografisale u predivnim haljinama i cipelama na visoku potpeticu.

Komentari na fotografije su da je izgled popularnih domaćica daleko od očajan i da njih četri izgledaju neverovatno za svoje godine i nakon toliko godina rada na Domaćicama.

Povezana vest:  Četvrta sezona "Igre presola" sa najviše akcije do sada?

Pomenute slavne glumice godinama tumače likove haotične i prelepe Susan Mayer, organizovane mame sa puno dece, Lynette Scavo, latino seksi bombu, Gabrielleu Solis i Bree Van de Kamp, koja pati od opsesivno-kompulsivnog poremećaja.

Očajne domaćice zaslužne su za neverovatan uspeh koji su glumice postigle, a neke od njih i izvan serijala. Na fotografijama Hatčer (47) izgleda mlađe i elegantnije kao nikad. Felisiti (49) nas je iznenadila ženstvenošću, Eva (36) se pojavljujeu kratkoj haljini, a i Kros izgleda predivno.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Finalisti o učešću u kući Velikog Brata

Finalne epizode osme sezone Očajnih domaćica počinju sa emitovanjem na američkom kanalu ABC, od 8.januara, i odgonetnuće sve misterija stanovnika Wisteria Lanea. Gledaoci će imati priliku videti Bree koja razmišlja o samoubistvu, Gabby će se pitati da li je Carlos umešan u ubistvo detektiva Chucka Vancea, a Susan je odlučila da ide u New York, da sledi svoj san, koji je naumila da ispuni sa ili bez podrške Mika. prenosi Daily Mail.

Povezana vest:  Miris kiše na Balkanu od 10. decembra na RTS-u

U međuvremenu Lynette priznaje Tomu ubistvo, a on otkazuje put u Pariz sa svojom devojkom kada sazna vest.

Izgleda da je predgrađe i dalje sve samo ne mirno!