policajci na zadatku 2

Rijaliti serija o policajcima od aprila
 
U kompaniji Discovery Networks CEEMEA (Centralna i Istočna Europa, Bliski Istok i Afrika) objavljeno je da je dogovorena saradnja sa kompanijom Atom Productions International za snimanje nove uzbudljive rijaliti serije pod nazivom Policajci na zadatku, koja će premijerno biti prikazana na kanalu Discovery 18. aprila u 21:55h
Pol Veling i njegov programski tim učestvuju u serijalu koji prati policijske službenike u Moskvi, Bukureštu i Varšavi u njihovim taktički isplaniranim misijama. Od upada do hvatanja kriminalaca, tri tima posebno obučenih policijskih elita, naoružani i sa odgovarajućim veštinama, kontrolišu zločine na gradskim ulicama.
„Snimanje na svakom tržištu bilo je omogućeno zahvaljujući saradnji kompanije Discovery Networks i lokalnih policijskih snaga koje su našim timovima omogućile privilegovani pristup specijalnim misijama i intervencijama. Verujem da će gledaoci uživati u ovom serijalu punom akcije koji kombinuje istražne tehnike sa sjajnom dozom adrenalina,“ izjavila je Aleksandra Tiganas, direktor kanala Discovery mreže za jugoistočnu Evropu, Discovery Networks CEEMEA.
policajci na zadatku 4 
Svaka epizoda serijala Policajci na zadatku uključuje nekoliko policajaca iz različitih timova (a to su: Pljačke, Ubistva, Organizovani kriminal, Bande, Droge, Trgovina ljudima, Protivterorističke jedinice i Saobraćajna podrška) koji se bore protiv svih vrsta kriminala kod velikog broja različitih zločina.
Timovi sa po nekoliko kamera,smešteni u Moskvi, Bukureštu i Varšavi, pružaju filmski uvid u prave zločine i misije dok se one odvijaju. Između gradova se uspostavlja veza i svaki slučaj je „tematski sastavljen“. Svaka epizoda i pojedinačna priča ispričane su iz perspektive samih policajaca, koji pružaju komentare tokom događaja, kao i intervjua na licu mesta kako bi objasnili šta se događa pri svakom koraku procesa. Jedinstvene policijske taktike i pristupi u svakom regionu su jasno vidljivi u svakoj epizodi.
„Neverovatna mi je čast što se nalazim u ovoj elitnoj policijskoj jedinici i neverovatnoj seriji sa do sada neviđenim snimcima i događajima. Išli smo gde nijedna druga kamera nije bila ranije, u stvarni život ovih zaista neverovatnih policajaca. U Moskvi smo, na primer, bili prvi koji smo postavili kamere u ove formalno veoma tajne jedinice“, rekao je Alen Šajd, izvršni producent kompanije Atom Productions International.
Pored pravih zločinačkih misija, serijal Policajci na zadatku pruža gledaocima uvid u intenzivne obuke policajaca kroz koje oni stalno prolaze, poput borilačkih veština, borbi lice u lice i posebnih taktičkih treninga, kao što su zaposedanja autobusa, urnebesne trke za automobilima i skidanje krova uz pomoć helikoptera.
Serijal Policajci na zadatku rađen je u izvršnoj produkciji kompanije Victoria Noble za Discovery Networks CEEMEA, a snimala ga je ekipa koja stoji iza hit serijala Discovery kanala Preživljavanje sa Berom Grilsom, uključujući i producenta serijala Šarlija Smita i Sajmona Reja, kamermana koji prati Bera.
Discovery Networks CEEMEA and Atom Productions International bi želeli da zahvale Ministarstvu unutarašnjih poslova i uprave Ruske Federacije, Policijskoj upravi Moskve, Ministarstvu unutrašnjih poslova Poljske, Policijskoj upravi Varšave, Ministarstvu unutrašnjih poslova Rumunije, i policijskoj upravi Bukurešt i pograničnoj policiji za saradnju i pomoć u snimanju ove serije.

 

Povezana vest:  Večeras premijera 6 sezone serije “Ljudi iz Jukona”