Chelsea Settles

Nove serija na MTV kanalu – CHELSEA SETTLES
 
Chelsea Settles je studentkinja koja živi u malom gradu u Americi. Ona voli Kim Kardashian, tračerske magazine i, više od svega, modu. Kao i većina njenih vršnjakinja, Chelsea se nalazi na životnoj prekretnici i treba da odluči u kom pravcu će usmeriti svoj život. Međutim, ona ima jednu prepreku koju mora da prevaziđe i zbog koje nije ista kao ostali mladi ljudi iz njenog okruženja, a to je njena zavisnost od hrane koja ju je dovela do neverovatnih 147 kilograma. Ali težina, nažalost, nije njen jedini problem. Višak kilograma postao je uzrok mnogim strahovima koje je Chelsea razvila: prema javnom nastupu, upoznavanju novih ljudi, ili da neće naći dovoljno veliku stolicu na koju će sesti u učionici. Sve ovo ju je sprečavalo da živi svoj mladalački život punim plućima.
Ipak, Chelsea Ima san – da smrša, izgradi ime i karijeru u modnoj industriji i konačno se preseli u divan i sunčani Los Anđeles. Ali promena nije laka, posebno ne za povučenu devojku iz malog grada, koja čak nikada nije letela avionom ili živela sama.
Ipak, zahvaljujući podršci koju su joj pružili mama i rođaka Jarel, Chelsea će odlučiti da se hrabro upusti u nepoznato. Daljina od 5000 kilometara od porodice i doma staviće na test njenu emocionalnu, fizičku i pshihičku zrelost, dok se bude borila da započne karijeru u izgledom-opterećenom LA-ju. Ali po prvi put će se odlučno uhvatiti u koštac sa izazovima koji su pred njom: od života sa cimerom po prvi put, vraćanja u formu sa nemilosrdnim trenerom, preko pronalaženja posla i rada sa zahtevnim šefom u fancy butiku, pa sve do održavanja veze na daljinu sa dečkom koji neće uvek imati strpljenja i reči podrške za njenu novu karijeru i život. Na tom trnovitom putu doživeće pobede i poraze, ali će svakako dobiti novu perspektivu posmatranja života i sebe same…
Na kakave ce sve avanture i životne prekretnice nailaziti mlada Chelsea pratite svakim radnim danom od 14:20, ili reprizno svih pet epizoda nedeljem od 9 ujutru.

 

Povezana vest:  Na jesen počinje snimanje prve TV serije o Nemanjićima