U životu Fifti Senta nema predaha, pa je tako poslednjih godinu dana bio zauzet radom na 3. sezoni serije Moć čiji je izvršni producent i gde i sam ima važnu ulogu. Osim impresivnom karijerom i milionima prodatih ploča, Fifti Sent danas može da se pohvali i serijom koja je u određenoj meri inspirisana njegovim burnim životom. U Moći ima pucnjave, droge, klubova, novca, golotinje, ali, baš kao i u Fifti Sentovom životu – i mnogo dobre muzike.

Starzova uspešna, dugo iščekivana premijera 3. sezone serije Moć (Power), danas stiže na Pickbox. Nakon moćnog završetka druge sezone, treća sezona obećava više emocija, još više prevrata i eksplozivno je dobra.

Povezana vest:  10 TV serija o kojima se najviše raspravljalo na fejsbuku

U novoj dinamičnoj sezoni Džejms „Duh“ Patrik (Omari Hardvik) vlasnik je novih noćnih klubova, napustio je narko kartel i još se više zbližio sa Anđelom (Lela Loren), svojom ljubavlju iz mladih dana koja radi u Odeljenju za narkotike i na tragu je čoveku koji je u podzemlju poznat pod imenom Duh. Ali u trenutku kada Džejms odluči da njegov alter ego Duh postane prošlost, shvatiće da mu je prošlost sve vreme za petama, a da su dojučerašnji saveznici postali neprijatelji.

Povezana vest:  Nova serija na E! kanalu - WAGS Majami

Džejmsov prijatelj i poslovni partner Tomi (Džozef Sikora) naći će se s druge strane priče i njegovo okretanje protiv Duha biće centralna priča 3. sezone. Brat će se okrenuti protiv brata, ali ko će u ovoj priči biti snažniji i pametniji?

Autorka serije čije će se nove epizode prikazivati na Pickboxu samo 24 sata nakon američke premijere je Kortni A. Kemp. Mega uspešni muzičar Fifti Sent može da se pohvali producentskim angažmanom, ali i ulogom bivšeg osuđenika Kanana koji iz epizode u epizodu sve više dobija na važnosti.

Povezana vest:  Mihailović: Očekujem da su "Čizmaši" dobri i na RTS-u

Već danas se opustite uz premijeru 3. sezone Moći, a nove, još uzbudljivije epizode očekujte na Pickboxu svakog ponedeljka u 21 sat.