Glee-glee

Ko će glumiti gej očeve u ‘Gli’!?

 

Kako pišu strani mediji, Džef Goldblum i Brajan Stouks Mitčel prvi put bi trebali da se pojave u seriji ‘Gli’ u specijalnoj epizodi za Dan zaljubljenih (14. februar) nazvanoj ‘Heart’, a oba glumca će u seriji i zapevati. Džef Goldblum najpoznatiji je po svojoj ulozi u seriji ‘Zakon i red’ i u filmu ‘Park iz doba Jure’, ali i pored toga on je i džez pijanista a nastupao je na Broadveju 1971. godine u mjuziklu ‘Two Gentlemen of Verona’.

Povezana vest:  E! LIVE FROM THE RED CARPET sa dodele Oskara, uživo u nedelju na ponedeljak 25. aprila

Brajan Stouks Mičel je glumio u pozorištu, i to u predstavama ‘Man of La Macha’ i ‘Ragtime’, a 2009. godine osvojio je i nagradu Tony za najboljeg glumca u seriji ‘Kiss Me Kate’, a imao je i gostujuće uloge u serijama ‘Ugly Betty’ i ‘Frasier’.

Izvršni producent serije ‘Gli’, Rajan Marfi, ranije ovoga meseca potvrdio je kako je ekipa serije u potrazi za dva glumca koji će glumiti likove dva oca od Rejčel i tada je rekao i kako je puno ljudi zainteresovano za te uloge. Čak se šuškalo i kako će jednu od uloga zaigrati slavni Elton Džon, ali pevač nije to bio u mogućnosti zbog brojnih obaveza.

Povezana vest:  PREMIJERA SERIJE "AUSTRALIJA: NE TAKO SMRTONOSNA"