megan_foks_armani

Megan Foks mami momke u školu stranih jezika

 

Brazilska škola za strane jezike CCAA će, pomoću nove reklame, sigurno će privući nove učenike, bar muškarce. Naime, u reklami se pojavljuje zanosna glumica Megan Foks, ali ne samo jedna, nego više njenih klonova.

U reklami CCAA dva tinejdžera posle pada aviona završe na pustom ostrvu gde se odjednom pojavljuje nekoliko identičnih devojaka, odnosno nekoliko seksipilnih Megan Foks. Momcima koji pričaju samo portugalski Megan je prvo poželela dobrodošlicu na pusto ostrvo, ali je ubrzo shvatila da ne znaju engleski jezik pa se razljutila što ne može da komunicira s njima.

Povezana vest:  Modni „Katapult" u Delta Cityju

Na kraju ih je vratila na splav i poslala na drugo ostrvo, a tamo ih nije dočekala neka nova holivudska lepotica, nego bivši bokser Majk Tajson, kao i još nekoliko njegovih klonova. Majk, naravno, nije ni upola ljubazan niti šarmantan kao mlada Megan. Nakon što je momcima poželeo dobrodošlicu, njih dvojica su ubrzo shvatili da se tu neće dobro provesti i da bi bilo bolje da znaju strane jezike.

Povezana vest:  Najveća konferencija Rotarakt klubova u Evropi: Naša prestonica ugostiće preko 700 mladih ljudi iz evropskih gradova