death walley

JOŠ 3 DANA DO SERIJE „DEATH VALLEY“ NA MTV-JU!!!
 
Death Valley je crna komedija koja prati grupu hrabrih policajaca i kamermana koji njih prate u stopu u
neustrašivom pohodu na vampire, vukodlake i zombije koji su se misteriozno pojavili na ulicama San Fernando Valley-a u Kaliforniji. Gledajte zastrašujuće, ali i komične obrte novoosnovane Oružane Jedinice za Ne-mrtve (OJN), odeljenja unutar policije Los Angelesa, obrazovanog za borbu protiv najezde monstruma u San Fernando Valley dolini od 5. februara, svake nedelje od 21:00. Death Valley  vam prikazuje okrutne i hrabre muškarce i žene u borbi na najtežem zadatku u S.A.D.-u: u Death Valley-u.
Balansirajući između crnog humora i horora, ova serija je stvorena od hladnokrvnih konflikata i komediji zasnovanoj na živopisnim likovima, dok prati policajce koji su rešeni da očuvaju ulice od prisustva paranormalnih sila. Svaki pojedinačni slučaj zombija, vampira i vukodlaka dokumentuje neustrašiva ekipa kamermana koja je pripojena oružanoj jedinici i koja brzo otkriva da je problem s čudovištima ukorenjen mnogo dublje nego što je iko mogao da zamisli.
Prepuna podteksta o današnjem životu u ovom ludom svetu, Death Valley je u osnovi zabavna i uzbudljiva trka, prepuna jurnjave, opakih ubistava i neobičnih stvorenja. Zombiji su odvratni, zli i brutalni, vampiri su opasni, pametni i moćni, a vukodlaci su poludele zveri. Od hapšenja prostitutki koje prodaju seks za krv, do saobraćajnih gužvi izazvanih ne-mrtvima, svaki poziv dispečeru vas vodi na mesto na kome nikada do sada niste bili: pravo u krvavo srce Death Valley-a. Budite hrabri i pratite ovu horor seriju od 5. februara, svake nedelje od 21:00 ili reprizno utorkom od 21:30, četvrtkom od 22:40 i petkom u 21:50.

 

Povezana vest:  "Duh" sada i kao TV serija?