u_potrazi_za_divljim_covekom

Premijere na kanalu Discovery Channel: U potrazi za divljim čovekom i Pecanje golim rukama

U potrazi za divljim čovekom

Pridružite se ekscentričnim ali strastvenim članovima organizacije za istraživanje divljeg čoveka (BFRO) u njihovoj odlučnoj misiji pronalaženja lukavog stvorenja poznatog kao Bigfut ili Saskvoč. Pretražujući Ameriku, od gradića na jugu do udaljenih oblasti Aljaske, Met Manimejker i njegov tim – koji čine Bobo, nekadašnji asistent na muzičkim turnejama; Klif, profesor prirodnih nauka u srednjoj školi; i Rene, naučnik skeptik – kreću u sveobuhvatnu potragu za dokazom da divlji čovek zaista postoji i da živi u SAD! Ispitujući fotografije i video snimke ovog stvorenja, kroz razgovor sa svedocima, uz upotrebu savremene tehnologije i pokušaj da namame misteriozno biće uz Boboov ‘skvoč’ zov, tim otkriva zaprepašćujuće dokaze postojanja ovog tajanstvenog stvorenja. Posle godina potrage, mogu li Met i njegov neustrašivi tim konačno da pronađu enigmatičnog Jetija koji je vekovima uspevao da izbegne da bude uhvaćen, i jednako dugo fascinirao ljude?

Povezana vest:  SRBIJA I REGION SU SPREMNI: Stižu srpski Kardašijani! ONI SU ADAKTAROVI! Zašto su promenili imena i lični opis, kako su se obogatili?! Ko je zapravo BOG OBRVA SA BALKANA?! USKORO NA PINKU!

Od petku, 2. mart u 21:00

pecanje_golim_rukama

Pecanje golim rukama

Želimo vam dobrodošlicu u svet neobičnog sporta na jugu Amerike: hvatanja somova golim rukama i nogama! Zabavni serijal ‚‚Pecanje golim rukama“ prati ribolovce iz Oklahome koji hvataju ribu rukama i samozvane ‘seoske momke’ Skipera Bivinsa i Trenta Džeksona kojima se pridružuju momci iz grada željni uzbuđenja dok uranjaju u mutnu vodu da bi osetili ukus života u prirodi i obišli mesta gde se love somovi bez štapa i udice. Jedini mamac za ove ribe su prsti na rukama i nogama – koji se mogu učiniti privlačnim i zmijama, dabrovima, vodenim pacovima i nasrtljivim kornjačama koje mogu da nastane rupe koje su somovi napustili! Ovo iskustvo može biti neprijatno i zastrašujuće, ali će učesnicima sigurno promeniti živote i pozitivno uticati na svakog novog ribolovca još dugo nakon što nestane ukus poslednjeg zalogaja pečene ribe.

Povezana vest:  Premijera na TLC kanalu: Hitna pomoć za decu

Od četvrtka, 8. mart u 21:55