Vampire_Diaries_S1_003

Završeno snimanje treće sezone “Vampirskih dnevnika”!

 

Spuštena je i poslednja klapa za treću sezonu, sada već svetskog hita, što se serija na malim ekranima tiče. Naime, Ian Somerhalder i fenomenalna ekipa „Vampriskih dnevnika“ završili su snimanje poslednje epizode „Dnevnika” i sada je na redu povratak rutini koju su imali pre snimanja oe serije.

Povezana vest:  Vikend u znaku filmova i serija

Popularni „negativac“ iz serije Ian Somerhalder obratio se sledbenicima na svom Tviter profilu, po završetku snimanja treće sezone.

-Vratio sam se u Atlantu. Sledeći put kad budem na aerodromu biću slobodan čovek. Gotovo je. Treća sezona je završena – napisao je kratko Ian na svom Twitteru za vikend.

Isti slučaj je i sa Ninom Dobrev koja je završila svoje obaveze, pa je kao i Ian slobodna narednih nekoliko meseci… naravno, osteja da svi čekaju odluku TV kuća CW da odobri snimanje naredne sezonu serije.

Povezana vest:  Džordža Foks ponovo u Mestu zločina: Las Vegas

Analitičari prognoziraju da zbog dobre gledanosti serija nije u opasnosti da bude ukinuta, ali neprijatna iznenađenja su uvek moguća. Sada je potrebno da se iazeđe u susret vernim fanovima širom sveta i da se nastavi sa snimanjem.