9._epizoda_MONTEVIDEO,_BOG_TE_VIDEO_(3)

ZAVRŠETAK EMITOVANJA PRVOG SERIJALA TV SERIJE „MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO”

Devetom epizodom tv serije “Montevideo, Bog te video”, koja će biti prikazana u ponedeljak 2. aprila, biće završeno emitovanje prvog serijala ove izuzetno gledane serije. Drugi serijal, od narednih 15 epizoda, biće na prvom programu RTS do kraja ove godine.

Prema rezultatima gledanosti agencije AGB Nielsen prvih 8 premijernih epizoda tv serije “Montevideo, Bog te video” je prosečno videlo 2.150.000 gledalaca. Svaka emitovana epizoda je bila najgledanija emisija ponedeljkom u odnosu na sve ostale emisije na svim televizijama koje su se prikazivale.

Povezana vest:  Emisija „Akvarijumi" vraća se na Animal Planet kanalu

Sadržaj:

Sve je spremno za revijalnu utakmicu između našeg i bugarskog tima. Ovo je pripremna utakmica za Bugare, pred njihov odlazak na Svetsko prvenstvo u Montevideo, koje im je ustupljeno od strane našeg rukovodstva usled nedostatka novca i razumevanja za ovo deleko putovanje.

Iako razočarani što ne idu u Montevideo domaći tim je spreman da se viteški bori i izlazi na teren. Stadion je prazan, interesovanje publike je malo. Naš tim deluje raštimovano, što Bugari koriste i u prvom poluvremenu daju go. Moša i Tirke ne sarađuju na terenu zbog rivalstva na ljubavnom polju i nesporazuma oko Rose i Valerije.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Sluge za ovu nedelju Ekrem i Zlata

Život nema drugo poluvreme, ali ga fudbal ima. Dolazi do preokreta i promene atmosfere u našem timu što će iznenada preokrenuti tok utakmice, ali ne samo jedne utakmice već i tok istorije domaćeg fudbala…