pudar_nascimento_merenje (1)

MEČ ZA WBA PABA POJAS

Jovo Kosač Pudar spreman za odbranu pojasa

 

Iako je konferencija za medije u restoranu Dva jelena u Beogradu delovala na one koje imamo prilike da vidimo iz Amerike gde preotivnici obežavaju odbranu i “otimanje” pojasa kao i reči hvale, pogotovo gosti osetila se tenzija. Naime, Jovo Kosač Pudar drugi put brani WBA PABA pojas u teškoj kategoriji a uspešna odbrana bi ga stavila u situaciju da napadne prestižni pojas prvaka sveta u WBA verziji.

U petak uveče, u sali hotela „Jugoslavija“ rukavice će ukrstiti srpski teškaš Jovo Pudar (27(16), 3) i šampion Južne Amerike, Brazilac Marselo Nascimento (16(14) – 2). Obojica boksera sa istom željom ulaze u magični četvorougao, a to je da ring napuste visoko podignutih ruku.

Povezana vest:  Ante Bilić se branio ćutanjem na sudu i završio u zatvoru!

– Hteo bih prvo da se zahvalim svima na toplom dočeku koji nas je sačekao u Srbiji. [to se samog meča tiče, očekujem dobru borbu, punu naboja i udaraca. Iz Brazila nisam došao da bih se vratio praznih ruku. U domovinu sa sobom nosim pojas. Ovde sam da pobedim – rekao je bokser iz Sao Paula, Marselo Nasimento.

Ubeđen u pobedu Brazilac je izjavom razljutio, inače, uvek smirenog i odmerenog Pudara, koji je odmah uzvratio.

– Poželeo bih dobrodošlicu gostima,ali bi ih takođe i podsetio da su ovde došli turistički, mogu slobodno da razgledaju Beograd. Pojas ostaje u Beogradu! Vredno sam trenirao i želim da mi se trud isplati. Rival jeste odličan bokser, ali ja verujem u svoju snagu – istakao je Jovo Pudar i izmamio aplauze svih prisutnih na merenju u restoranu „Dva jelena“ u Skadarliji.

Povezana vest:  Sjekloćin kamp odbio sramtonu ponudu Artura Abrahama

Najbližu prognozu meča dao je menadžer srpskog asa Tomaš Rutović, koji je najavio da će Jovo Pudar meč završiti nokautom.

– Spektakl kakv će se danas održati u hotelu „Jugoslavija“ dugo nije vi|en na ovim prostorima. Rival našeg Jove Pudara je odličan bokser, biće to borba do poslednje kapi znoja, ali sam uveren da nas naš šampion neće dugo držati u neizvesnosti. Da će da pobedi nokautom – iskren je menadžer VBA (PABA) prvaka sveta, Tomaš Rutović.

Povezana vest:  Radošević trenira punom parom u Bali Balkanboksingu!

Spektakl u hotelu „Jugoslavija“ počinje u 19 časova. Na programu je prvo pet uvodnih borbi, dok će šlager večeri meč izme|u Jove Pudara i Marsela Nasimenta početi oko 22 časa.

PROGRAM

Glavna borba:

Jovo Pudar (Srb) – Marselo Nasimento (Bra)

Uvodne borbe:

Jakov Gospić (Hrv) – Adis Dadović (BIH)

Ivica Perković (Hrv) – Samid Imamović (BIH)

Zoran Dindanović (Srb) – Stanislav Sakić (BIH)

Miljan Rovčanin (Srb) – Atila Dudaš (Mađarska)

Miloš Jovanović (Srb) – Kostantin Marian Armenga (Rumunija)

pudar_nascimento_merenje (2)

Miloš Jovanović (Srb) – Konstantin Armenga (Rum)