MTV-REPORTERI-splavovit-9.44.46-PM

MTV REPORTERI
Da li su splavovi turistička atrakcija ili ekološka katastrofa?
 
U periodu predizborne trke, političari su skloniji da osluškuju šta im mladi poručuju. Emisija „MTV Reporteri“ pruža priliku mladim ljudima sa inicijativom da se njihov glas čuje i da izazove pozitivne promene u društvu. Kako izgleda kada se mladima iz Srbije pruži šansa da ukažu na probleme iz njihove lokalne zajednice i to na kreativan i zanimljiv način, gledajte u novim epizodama druge sezone emisije “MTV Reporteri”, samo na MTV kanalu utorkom i četvrtkom od 14:00.
MTV će kroz serijal od 6 epizoda predstaviti 11 zanimljivijih priča, a gledaoci će imati priliku da na sajtu www.mtvreporteri.com glasaju za najbolju!
U pvoj epizodi MTV ekipa je posetila prošlogodišnje učesnike Predraga Žamboka, autora najbolje reportaže iz prve sezone, i Marka Arsića iz Zrenjanina. Oni su pričali o promenama koje su usledile u njihovim zajednicala i životima nakon učešća u emisiji „MTV Reporteri“. Naime, nakon priloga koji je emitovan na MTV kanalu, gradske vlasti u Zrenjaninu su reagovale, pa je tako nedavno postavljen kamen temeljac za izgradnju gradske ambulante u naselju Zeleno polje, dok su i Žarko i Marko dobili novinarske angažmane zahvaljujući iskustvu stečenom u ovoj emisiji!
Druga reportaža vas vodi na beogradske reke, gde će nova MTV-jeva reporterka Sofija Vukajlović istražiti da li su splavovi  turisticka atrakcija ili se pre mogu smatrati ekološkom katastrofom? Sofija će  skrenuti pažnju na problem zagađenja Savskog priobalja i na pitanje da li i koliko splavovi zagadjuju reku? Mentorsku podršku na ovoj reportaži pružio joj je Nikola Radišić, novinar televizije B92.
Na koje probleme u svom okruženju su MTV reporteri skrenuli pažnju, koja poznata TV lica su im se, u ulozi mentora, pridružila na ovom pohodu i na kako je MTV doprineo edukaciji mladih u rešavanju njima bitnih problema – pratite utorkom i četvrtkom od 14:00 i reprizno sredom i petkom u 07:50, samo na MTV kanalu!
Prva epizoda iz drugog serijala emisije MTV Reporteri: utorak, 17. april u 14:00
Repriza u sreda u 07:50

 

Povezana vest:  Serijal “Bogati iznenada” na TLC kanalu