sin-city-image

Potvrđeno snimanje nastavka filma „Sin City“
 
Reditelj Robert Rodrigez i strip crtač Frenk Miler, koji su 2005. godine zabeležili veliki uspeh filmom „Sin City“, ponovo rade zajedno na pripremi nastavka koji će se zvati „Sin City: A Dame to Kill For“.
Prema pisanju lista „Holivud riporter“, projekat je dobio odobrenje producenata, a snimanje bi trebalo da počne ovog leta u Teksasu.
-Već dugo sanjam da ponovo radim sa Frenkom Milerom i da se vratim u svet koji je stvorio. Naša je želja, međutim, bila da dobijemo nešto izvanredno, nešto što će prevazići sva očekivanja obožavalaca – kazao je Rodrigez, istučući da će novi film svakako opravdati sedmogodišnje čekanje.
Nastavak će biti ekranizacija još jednog Milerovog stripa iz serijala „Sin City“, u kojem glavni junak Dvajt Mekarti zapada u nevolje, pokušavajući da pomogne svojoj bivšoj devojci.
Potraga za glumcima počinje naredne nedelje, ali „Holivud riporter“ pretpostavlja da će većina glumaca iz originalne postavke – Brus Vilis, Džesika Alba, Benisio Del Toro, Elajdža Vud, Klajv Oven i Rosario Douson, igrati i u nastavku.
Povezana vest:  ‚‚Fantastičan dan na planeti Zemlji’’ stiže u bioskope