City_Stadium_in_Poznan_Poland_1

LETO U ZNAKU SPORTA NA DISCOVERY KANALU

Programske šeme Discovery kanala za jun i jul obogaćuju sportsko leto

S obzirom na to da je celo leto posvećeno sportu, Discovery kanal će u potpunosti ispratiti sportske događaje uz odgovarajući program. Čak i ako ne pratite fudbal ili Olimpijske igre, sport je glavna tema u ovom periodu i Discovery kanal je tome prilagođen. Discovery će pružiti odličan program koji ćete moći da gledate u pauzi između igara.

Ribolov pre i posle igara

Tokom celog UEFA prvenstva, emisije o ribolovu će biti vrlo aktuelne. Svakog radnog dana od ponedeljka do petka od 17h do 19h, gledaoci će biti u prilici da pogledaju dve emisije na ovu temu – Strastveni ribolov sa Robsonom Grinom i Čudovišta iz reke.

Strastveni ribolov sa Robsonom Grinom – od petka 1. juna u 17.20

U novom serijalu Ribolovački izazovi Robsona Grina, glumac i strastveni ribolovac Robson Grin kreće u avanturističku misiju kako bi otkrio najbolje destinacije za ribolov širom sveta. Dok lovi neke od najopasnijih riba na planeti, on koristi čamac i kanu, ide uz vodu i ispod površine vode učeći nove trikove, sluša stare priče i jede skoro sve što uspe da ulovi. Ovog meseca gledajte Robsona u podvodnom ribolovu kako lovi barakude u Južnoj Americi, nailazi na ajkule i lovi hobotnice u Južnoj Africi i traži najbržeg predatora u moru – moćnu sabljarku na predivnom Pacifiku.

Čudovišta iz reke – od ponedeljka do petka u 18.15h od 1.juna

Čudovišta iz reke je „detektivska“ emisija koja prati istrage Džeremija Vejda širom sveta. Biolog i strastveni ribolovac, on traga za pričama o monstruoznim ribama za koje se sumnja da su „ljudožderi“ i pokušava da otkrije da li su to puke priče ribolovaca ili činjenice. Vejd je pretvorio svoju životnu strast u karijeru. On traži različite vodene kičmenjake dok u isto vreme plovi rekama širom sveta. U serijalu Čudovišta iz reke, on roni i pliva sa neverovatnim stvorenjima za koje se sumnja da su pravi „ljudožderi“.

Povezana vest:  Ekskluzivna premijera uzbudljivog trilera „Svet mrtvih“ samo na kanalu epic drama

Takođe, od 2. jula svakog ponedeljka u 22.50h, Robson Grin kreće na novu avanturu kako bi pokušao da nađe neke od najspektakularnijih ulova sveta. Grin stiže u zemlju peska, sambe i fudbala kako bi lovio zajedno sa najboljim ribolovcem Brazila na Atlantskoj obali dugoj 8000km i duž moćnog Amazona. Hrabri ribolovac mora da se suoči sa ekstremnim situacijama, nadajući se uvek da će nešto veliko otkriti. Gledajte ga u novom serijalu Ribolovački izazovi Robsona Grina.

U pauzi između fudbalskih utakmica, gledajte „mind lab“

Svakog dana od 20h do 21h, možete pogledati serijal o funkcijama ljudskog mozga, još bitnije, kako se um može obmanuti. Emisije Pen i Teler – Laž ili istina, Dajnamo – čudesni mađioničar, Prevaranti na delu i Želeli ste da znate istražuju svaka na svoj način, kako funkcioniše ljudski mozak u različitim situacijama.

Prevaranti na delu – Ponedeljkom u 20.05h

Fascinantni serijal koji se zasniva na trikovima koji su poznati u svetu i pokazuje kako bilo ko može lako da podlegne tim prevarama. Ljudima se postavljaju zanimljive zamke u svakoj epizodi kako bi se ustanovilo koliko oni lako „padaju“ na njih a sve to beleži skrivena kamera.

Povezana vest:  Kejti Peri u Simpsonovima

Pen i Teler: Laž ili istina – Subotom u 20.05h

Majstori magije i zabave, Pen i Teler donose svoju jedinstvenu viziju sveta na kanalu Discovery Channel. Svaka epizoda ove nove serije prati ekscentrični duo predstavljajući sedam neverovatnih priča, kao što su: istopiti čelik slaninom; naći zlato na ulicama Njujorka, nož za puter koji zaustavlja metak; ili ubijena životinja na putu koja je, kako oni tvrde, najzdravije meso.

Dajnamo: Čudesni mađioničar – Četvrtkom u 20.05h

Važi za najuzbudljivijeg britanskog mađioničara poslednjih nekoliko decenija, a obožavaju ga mnogi slavni ljudi, uključujući elitu Holivuda. Dajnamo je običan momak iz Bredforda koji živi neobičnim životom. Ova serija prati 28-godišnjeg momka koji putuje po svetu i očarava svakog ko ga vidi, od međunarodnih fudbalera do holivudskih glumaca.

Želeli ste da znate – Petkom u 20.05h

Da li ste se ikada zapitali kako bi bilo da živimo večno? Šta bi se desilo ako bi nas napali vanzemaljci? Saznajte kako ova serija pokušava da odgovori na najteža životna pitanja. Vođena timom poznatih ličnosti, uključujući Stivena Hokinga, Morgana Frimana i Megi Gilenhal, svaka epizoda fokusirana je na jedno od glavnih pitanja iz oblasti nauke, tehnologije i društva.

Speciјalne emisije

U ovom periodu Discovery nudi svojoj publici programe koji su direktno povezani sa sportskim događajima godine.

Organizacija Evropskog prvenstva – 7. juna, u 21.55h

Ove godine, po prvi put, centralna i istočna Evropa ugostiće veliki sportski događaj, Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje će se održati u Poljskoj i Ukrajini. Svi oni koji su uključeni u pružanju neophodne infrastrukture bore se da dobiju nove stadione koji će prema UEFA standardima, biti završeni na vreme, sa modernim osvetljenjem i ozvučenjem u skladu sa svim očekivanjima za ceremoniju otvaranja koja će otkriti tehnološka čuda novog Nacionalnog stadiona u Varšavi. „Organizacija Evropskog prvenstva“ predstavlja sve ove aspekte, stvarajući detaljan portret svih ljudi u Poljskoj i Ukrajini koji su radili zajedno kako bi bili sigurni da će sve biti spremno na vreme za veliki događaj u junu.

Povezana vest:  Premijera novog serijala "KRALJICA LAVOVA" na Animal Planetu

Proizvodnja sportske opreme – Od 1. jula u 15.30h

Kako se pravi oprema koja se koristi u olimpijskim sportovima? Saznajte gledajući ovu seriju od osam epizoda u trajanju od 30 minuta. Emisija pokazuje kako napraviti sportsku opremu koju koriste olimpijski sportisti – uključujući pak za hokej, profesionalne štapove za hokej, jedrilice ili karbonske bicikle.


 

Za dodatne informacije, molimo Vas kontaktirajte

Aleksandra Simić

Account Executive

Grayling

Gospodar Jovanova 81, SR-11000 BEOGRAD

Telefon: 064/6428036

[email protected]

www.grayling.com

O kanalu Discovery

Kompanija Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) je posvećena stvaranju visokokvalitetnog sadržaja zasnovanog na činjenicama koji zabavlja i informiše 1,5 milijardu gledalaca u 210 zemalja. Discovery motiviše gledaoce da istražuju svet na više od 130 kanala širom sveta, od kojih su najgledaniji Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science and Discovery HD, kao i preko vodećih potrošačkih, edukativnih proizvoda i usluga, kao i raznovrsnog portfolija medijskih usluga poput  HowStuffWorks.com. U Centralnoj i Istočnoj Evropi, na Bliskom Istoku i u Africi. 10 brendova Discovery mreže ima 141 milion pretplatnika, u 105 zemalja, sa programima na 17 jezika.