farma_zajednickaNovi farmer se uselili na imanje u Barajevu

Konačno je javnost saznala koje poznate ličnosti će živeti bez luksuza i raditi na najpoznatijem seoskom imanju narednih četrnaest nedelja. 
Prvi su se srpskoj javnosti predstavili – momak i devojka, Grandov par Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić. Zvezda turbo-folka Ivan Gavrilović, poznatiji kao Ivan „200 na sat“, i voditeljka emisjie City Iva Smiljanić sledeći su stupili na scenu studija u Šimanovcima. Zatim se javnosti predstavio kralj kućnih ljubimaca Dejan Stanković, voditelj emisije „Luda kuća“ koji je došao sa krunom na glavi I kraljevskim crveim plaštom i pevačica Indira Aradinović-Indy, poznata široj javnosti po hitu „Bato bre“.
Sledeći par koji je ušao u studio bili su Gagi Đogani i manekenka Irena Ibrahimović, sestra od strica fudbalera Zlatana Ibrahimovića. 
Ovaj šuo definitivno nije mogao da prođe bez Dragan Marinković Maca, voditelj VIP VB., koji je već učestvovao u istom tako da mu verovatno neće biti toliko strano živeti pod stalnim nadzorom kamera. Sa njim je pod ruku ušla Mis Srbije Mirjana Božović. 
Na Farmu je ušao i Radovan-Raka Radović, dugogodišnji poslanik SPS-a, trenutni predvodnik partije „Naš dom Srbije“ iz Trstenika. Za Maju Odžaklijevsku se već danima pisalo da će ući na Framu, pa se nismo iznenadili kada je Aleksadra Jeftanović pročitala i njeno ime. 
Nikola Sarić-Sajko odlučio je da, posle Operacije trijumf, uđe i na Framu i pokaže svima kako se snalazi na selu, a po njegovim rečima to mu neće biti problem jer je već vozio traktor i ume sa životinjama.
Pobednica Eurosonga 2007. godine Marija Šerifović takođe je ušla na Farmu, ali pretposavljamo da se neće dugo zadržati na istoj jer je 15.aprila očekuje koncert u Beogradskoj areni. 
Veseloj družini u studiji su se pridružili narodnjak, Miloš Bojanić i roker Ivan Fece-Firči. I na kraju, kao jagoda na šlag, ekipi se priključila Zorica Brunclik sa svojim psom Leonom, koji ima verovali ili ne istu boju dlake kao njegova gazdarica. 
Više fotografija ulaska na Framu pogledajte OVDE!

Povezana vest:  Kasni nova sezona "Igre prestola"?