1SURVIVOR VIP

 

Toni Zen prvi finalista, Miloš počastio Bojanu: “Em što si gluva još si i glupa”

 

Survivor ove nedelje ulazi u samu završnicu. Atmosfera je uzavrela, a takmičari napeti jer od sada svaka igra predstavlja borbu za finale. Prvi finalni zadatak nije bio ni malo lak. VIPovci treba da se drže na stubu visokom pet metara, a onaj ko najduže izdrži, ide direktno u finale. Situaciju dodatno otežava visoka temperatura i sunce koje bukvalno prži. Od samog starta, Goca ima najviše poteškoća da se namesti u odgovarajući položaj. Zbog toga ispada prva. Za njom odustaje i Jelena, a u 45. minutu i Andrej. Pobeđuje Toni. On je umesto stuba zamišljao svoju devojku, pa nije hteo da pusti, a pored sebe u finalu, reper bi voleo da vidi Katarinu i Marka.

Povezana vest:  Dragoslav Lazić na čelu žirija 12. Fedis festivala

Poslednji Plemenac mnogima je preseo, a nekima doneo i olakšanje. Katarina zvana “čisto srce” veoma je zadovoljna jer je sada sigurna da će pobediti normalan i častan čovek. Na Savetu se, kaže Goca, svašta moglo videti, a Marko misli da je otvaranje karata dovelo do toga da prljavština ispliva na površinu. Bulat izražava “duboko poštovanje” ženama bivšeg Bahandija. Ne samo da nisu okrenule leđa njemu i Toniju, već su primile i trećeg jakog muškarca u svoje redove, i ponosno izjavljuje: “Svi ste vi moji Džedaji”!

Vesna je ljuta na Gocu zbog opaske izrečene na Plemenskom savetu da su pojedinci došli u Survivor da bi se sunčali i smršali. Zmiki će sa sobom poneti brojna iskustva: tri noći u plemenu, boravak na ostrvu duhova sa Biljanom, glad… Zmiki će oprostiti Goci ali zaključuje: “Možda u ovim godinama ne mogu da se valjam u blatu, ali da sam u njenim godinama izvesno bih bila na palmi I okačila je gore za noge”!

Povezana vest:  FARMA 2010, Svi protiv Miloša ?!

Veliko veće dobija dva nova člana – Bojanu i Aleksandru. Bojana koristi priliku da svom dragom objasni razlog propasti bivšeg Kasuka. Kaže da ih je razorilo to što nisu imali dovoljno poverenja jedini u druge, i da je tu činjenicu Bahandi vešto iskoristio. Kraljica majka ne odustaje od tradicije, pa tako i nove članice moraju da prođu testiranje. Bojani je zapelo već kod nabrajanja padeža, a potom i kod začetnika pop arta Endija Vorhola. Manekenka ne može da se seti njegovog imena, pa Aleksandra priskače u pomoć šaputanjem. Kako to obično biva u igri gluvih telefona, Bojana slavnog umetnika pogrešno naziva Edin Moro!, a na osnovu ovog odgovora Miloš zaključuje: “Ti em si glupa, ti si i gluva”!

Povezana vest:  Nove sezone serija "Igrači" i "Nesigurna" od 13. avgusta na HBO GO i HBO

U Putong stiže veliko iznenađenje – video poruke od kuće. Andrej kroz suze gleda svoju dragu, dok se Goca bukvalno guši od plača kada na ekranu ugleda ćerku, supruga i tatu, koji joj poručuje: “Bolje dobar poraz, nego pobeda koje bi se stidela”!

 

SURVIVOR SRBIJA, utorak, 28. decembar u 22.00